Sähköistysratkaisut kiinteistöille ja teollisuudelle

Sahkoistysratkaisut kiintestoille ja teollisuudelle Caverionilta

Sähkölaitteiden ja -järjestelmien määrä kasvaa koko ajan ja olemme tulleet niistä yhä enemmän riippuvaisiksi.

Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti asennettu sähköjärjestelmä parantaa huomattavasti esimerkiksi kiinteistön tai teollisuuslaitoksen toimintaa. Säännöllisellä ja osaavalla kunnossapidolla voidaan varmistaa järjestelmien toimivuus, pidentää niiden elinikää ja säästää energiaa.

Monipuolisia sähköistysratkaisuja

Sähköistysratkaisuihin sisältyvät kaikki perinteiset sähköasennukset pienjännitetöistä suurjännitetöihin. Me toteutamme myös teollisuuden sähköasennukset sekä varavoimaratkaisut, kuten dieselmoottorivaravoiman sekä UPS- ja CPS-laitteet. Valaistusratkaisut ovat osa sähköasennuksia, ja käytettävissä olevat tekniikat vaihtelevat tavanomaisista valaistustekniikoista pitkälle erikoistuneisiin valaistuksenohjausratkaisuihin. Me tarjoamme valaistusratkaisuja käyttötarkoituksesta riippumatta, katu- ja ulkovalaistuksesta perinteisiin sisävalaisimiin.

Valaistustekniikat kehittyvät nopeasti ja sopivan valaistustekniikan valinta riippuu paljolti käyttötarkoituksesta ja tilojen tyypistä. On tärkeää valita oikea valaistus oikeaan tarkoitukseen. Loppukäyttäjien kannalta on myös tärkeää, että valaistuksen väri ja kirkkaus ovat tarkoitukseen sopivat, ja että valaisimet näyttävät hyviltä.

Sähkönjakelun katkot hallintaan

Me huolehdimme asiakkaidemme puolesta siitä, että kiinteistölle ja liiketoiminnalle elintärkeät laitteet toimivat myös sähkökatkojen aikana. Me vastaamme asiakkaidemme puolesta vaatimustenmukaisten sähkönjakelujärjestelmien toteutuksesta, toiminnasta ja kunnossapidosta.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti Caverionin etähallintakeskuksesta kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Keskus toimii yhteistyössä HelpDeskimme kanssa, joka kirjaa asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin 24/7, joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Tutustu etähallintapalveluihimme
Tutustu myös HelpDeskin toimintaan

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja


Sähköistys

Referenssit