Teollisuuden kunnossapitokumppanuudet 

Teollisuuden kunnossapitopalvelumme nostavat tuottavuutta ja tehokkuutta

Teolliseen kunnossapitoon erikoistunut kumppani antaa laitoksen omistajalle ja käyttäjälle mielenrauhan ja vapauden keskittyä omaan ydinliiketoimintaan. Kumppaninasi vastaamme asiantuntevasti teollisuuslaitoksen päivittäisestä kunnossapidosta ja sen parantamisesta. Meillä on vakiintuneet, turvalliset ja tehokkaat toimintatavat sekä laajapohjainen osaaminen mitä erilaisimpiin suunnittelu-, kehitys- ja asennustehtäviin. 

Pitkäkestoiset, luottamukselliset asiakassuhteet ovat toimintamme ydin. Tarjoamamme kumppanuusmalli on helppo ja kustannustehokas. Et joudu enää koordinoimaan useita eri osapuolia – me hoidamme kaiken kuntoon. Olemme palveluksessasi laitoksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Pitkä kokemuksemme teollisuusympäristöissä on antanut meille erityisen kyvyn kehittää parhaita käytäntöjä. Kokemus näkyy henkilöstömme valmiuksissa löytää ongelmatilanteissa nopeat ja toimivat ratkaisut. Osaamisemme lisää turvallisuutta sekä ympäristön että ihmisten kannalta.

Hallitsemme kunnossapidon ulkoistusprosessin

Kunnossapidon siirtäminen ulkoiselle kumppanille vaatii hyvän valmistelun. Olemme toteuttaneet tämän prosessin yli sata kertaa ja oppineet varmasti hallitsemaan sen. Kunnossapidon lisäksi meille voi ulkoistaa muun muassa varastoinnin, hankinnat ja palveluntoimittajien kilpailutukset. 

Parannamme laitoksen suorituskykyä ja turvallisuutta oikein valituilla toimilla

Syvän kokemuksemme ansiosta tunnemme suurin piirtein kaikki teollisuuden kunnossapitoa parantavat menetelmät. Suunnittelemme niistä sopivimman paketin juuri sinun laitoksellesi, sinun tarpeittesi ja strategiasi mukaan. 

Toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi

  • Kunnossapitokatselmoinnit, juurisyyanalyysit ja laitteiden kriittisyysanalyysit
  • Varaosavaraston optimointi mm. oikeanlaisen laitehierarkian avulla seisokkien välttämiseksi
  • Ennakkohuoltojen järkiperäistäminen modernin kunnonseurannan keinoin
  • IoT- ja tekoälypohjaiset ratkaisut kunnonseurantaan sekä vikatilanteiden ja käyttöhäiriöiden ennakointiin
  • Laitoksen ympäristösuorituskyvyn parantaminen vähemmän energiaa, voiteluöljyä ja vettä kuluttavaksi sekä raaka-ainetta säästäväksi

Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Myyntijohtaja Toni Rauvanto
puh. 050 537 4199

Myynti, Etelä- ja Länsi-Suomi
Tommi Kivimäki, puh. 050 316 3687

Myynti, Itä- ja Pohjois-Suomi
Juuso Nurmi, puh. 040 525 2299

Sähköpostiosoitteet muodossa
etunimi.sukunimi@caverion.com

Referenssejä