Teollisuuden käyttövarmuuden ratkaisut

Voisiko tuotantolaitoksenne toimia vielä nykyistäkin tehokkaammin? Kaikki lähtee käyttövarmuudesta.…

Voisiko tuotantolaitoksenne toimia vielä nykyistäkin tehokkaammin?
Kaikki lähtee käyttövarmuudesta. Teollisuuslaitoksissa kriittisten laitteiden, järjestelmien ja prosessien on toimittava saumattomasti, virheettömästi ja turvallisesti. Kunnossapidon tiedolla johtaminen ja onnistuneet ennakoivan kunnossapidon toimenpiteet ovat olennaisia yrityksen kilpailukyvyn varmistamiseksi. Käyttövarmuudella vaikutetaan tuotannon kokonaistehokkuuteen ja materiaalien hallintaan.

 

Tavoitteena maailmanluokan kunnossapito 

Maailmanluokan kunnossapidon perusta rakentuu kunnossapitojärjestelmän tehokkaaseen käyttöön ja masterdatan hallintaan, ennakkohuoltojen onnistuneeseen resurssointiin ja suunnitteluun sekä oikeaan kohdistamiseen kriittisyysluokittelun ja prosesseista ja laitteista kerättävän tiedon perusteella. Avullamme varmistat, että kunnossapitoanne johdetaan viranomaisohjeiden ja -velvoitteiden mukaisesti.  

Investoinneissa varmistamme kumppaninanne kunnossapidon tehokkaan tiedolla johtamisen edellytysten täyttymisen muun muassa laitehankinnoissa. Laadimme kanssanne tavoitteitanne tukevat parhaisiin käytäntöihin perustuvat tehdasstandardit.  

Toimimme asiantuntijana kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa sekä kokonaisvaltaisessa kunnossapidon ohjauksen sisällöntuotossa (ERP). Suunnittelemme investoinneista toiminnanohjausjärjestelmään syntyvät muutos- ja kehitystarpeet sekä vastaamme toimivan ja ajantasaisen dokumenttien hallinnan suunnittelusta. Mobiilissa toimivasta Caverionin C-Flow -kunnossapitojärjestelmästä voit lukea lisää esimerkiksi käyttäjäkunnossapidon kehittämistä koskevasta blogi-kirjoituksestamme.

Tuotantotehokkuuden voi maksimointi vastuullisuustavoitteista tinkimättä 

Käynnissä olevan laitoksen kunnossapidon auditoinnilla voidaan tunnistaa kunkin kohteen ja toimipaikan kunnossapidon nykytila: parhaat käytännöt ja merkittävimmät kehityskohteet. Toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina kunnossapidon kehitysohjelman määrityksessä ja toteutuksessa. Varmistamme, että kunnossapitojärjestelmäänne käytetään tehokkaasti ja sen tiedot muun muassa laiterakenteen ja kriittisyysluokituksen osalta ovat ajan tasalla.    

Varmistamme, että varaosavarastoanne hallitaan kustannustehokkaasti ja kriittisyysluokitteluun pohjautuen. Huolehdimme varaosien laiteliitynnöistä sekä varaston muusta toiminnallisuudesta, jotta sillä osaltaan varmistetaan korkea tuotantotehokkuus ja hallitaan tarpeettomia tuotantokatkoja. Tuemme myös digitaalisen omaisuuden, kuten teknisten tietokantojen ja dokumentaation, hallinnassa. 

Olemme teollisuuslaitosten turvallisuuden asiantuntija ja turvallistamisen osaamisemme on käytettävissänne mm. riskien arviointiin ja työ- ja ympäristöturvallisuusohjeiden laadintaan. 

Kysy lisää käyttövarmuuden ja tuotantotehokkuuden kehittämisestä 

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin tarpeistanne. Kaipasitpa sitten enemmän toimintavarmuutta tai tuotanto- ja kustannustehokkuutta, asiantuntijamme auttavat mielellään teollisuuslaitoksenne kunnossapidon ja käytön kehittämisessä. 

 

Ota yhteyttä

 

Kysy lisää teollisuuden käyttövarmuuden ratkaisuista

Ota yhteyttä ja kerromme tarkemmin.

Joonas Huuskonen
Yksikönpäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme