Teollisuuden käyttövarmuuden ratkaisut

Voisiko tuotantolaitoksenne toimia vielä nykyistäkin tehokkaammin? Kaikki lähtee käyttövarmuudesta.…

Voisiko tuotantolaitoksenne toimia vielä nykyistäkin tehokkaammin?
Kaikki lähtee käyttövarmuudesta. Teollisuuslaitoksissa kriittisten laitteiden, järjestelmien ja prosessien on toimittava saumattomasti, virheettömästi ja turvallisesti. Kunnossapidon tiedolla johtaminen ja onnistuneet ennakoivan kunnossapidon toimenpiteet ovat olennaisia yrityksen kilpailukyvyn varmistamiseksi. Käyttövarmuudella vaikutetaan tuotannon kokonaistehokkuuteen ja materiaalien hallintaan.

 

Tavoitteena maailmanluokan kunnossapito 

Kunnossapidon optimointi, resurssien oikea-aikainen käyttö yhdessä modernien älykkäiden digitaalisten ratkaisuiden kanssa luovat maailmanluokan parhaan kunnossapidon perustan. Avullamme varmistat, että ennakkohuollot on suunniteltu ja resurssoitu ja kriittisyysluokittelu toimii vahvana ohjaavana tekijänä ennakkohuoltojen ja varaosien priorisoinnissa.  Avullamme varmistat myös, että kunnossapitoanne johdetaan viranomaisohjeiden ja -velvoitteiden mukaisesti.  

Masterdatan hallinnan vaatima työmäärä ja osaaminen yllättää monesti ja se saattaa helposti jäädä oman toimen ohella tehtäväksi ja saattaa helposti jäädä tekemättä. 

Kumppaninanne varmistamme  yhdessä kanssanne, että tarvittavat laitevaraosat, ennakkohuoltotiedot viedään kunnossapitojärjestelmään laadukkaasti ja kustannustehokkaasti niin suurissa kuin pienemmissäkin investoinneissa. 

Toimimme investoinneissa kunnossapidon masterdatan osalta yhteyshenkilönä suoraan laitetoimittajien kanssa. Laadimme kanssanne tavoitteidenne mukaiset, parhaisiin käytäntöihin perustuvat ja masterdatan hallintaa tukevat tehdasstandardit 

Toimimme asiantuntijana kunnossapidon toiminnanohjausjärjestelmän valinnassa sekä kokonaisvaltaisessa kunnossapidon ohjauksen sisällöntuotossa (ERP). Suunnittelemme investoinneista toiminnanohjausjärjestelmään syntyvät muutos- ja kehitystarpeet sekä vastaamme toimivan ja ajantasaisen dokumenttien hallinnan suunnittelusta. Mobiilisti toimivasta Caverionin C-Flow -kunnossapitojärjestelmästä voit lukea lisää esimerkiksi käyttäjäkunnossapidon kehittämistä koskevasta blogi-kirjoituksestamme.

Tuotantotehokkuuden maksimointia vastuullisuustavoitteista tinkimättä 

Käynnissä olevan laitoksen kunnossapidon auditoinnilla voidaan tunnistaa kunkin kohteen ja toimipaikan kunnossapidon nykytila: parhaat käytännöt ja merkittävimmät kehityskohteet. Toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina kunnossapidon kehitysohjelman määrityksessä ja toteutuksessa. Varmistamme, että kunnossapitojärjestelmäänne käytetään tehokkaasti ja sen tiedot muun muassa laiterakenteen ja kriittisyysluokituksen osalta ovat ajan tasalla.    

Varmistamme, että varaosavarastoanne hallitaan kustannustehokkaasti ja kriittisyysluokitteluun pohjautuen. Huolehdimme varaosien laiteliitynnöistä sekä varaston muusta toiminnallisuudesta, jotta sillä osaltaan varmistetaan korkea tuotantotehokkuus ja hallitaan tarpeettomia tuotantokatkoja. Tuemme myös digitaalisen omaisuuden, kuten teknisten tietokantojen ja dokumentaation, hallinnassa. 

Kysy lisää käyttövarmuuden ja tuotantotehokkuuden kehittämisestä 

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin tarpeistanne. Kaipasitpa sitten enemmän toimintavarmuutta tai tuotanto- ja kustannustehokkuutta, asiantuntijamme auttavat mielellään teollisuuslaitoksenne kunnossapidon ja käytön kehittämisessä. 

 

Kysy lisää teollisuuden käyttövarmuuden ratkaisuista

 
Tommi Heikkilä
Tommi Heikkilä
Johtaja, asiakasratkaisut | Caverion Industria
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme