ServiFlex+ for facilities’ preventive maintenance

ServiFlex+ kiinteistöjen ennakoivaan kunnossapitoon

Ennakoiva kunnossapito vie kiinteistön ylläpidon ja huollon uudelle tasolle. Kun kiinteistösi kunnossapito on oikein ajoitettua ja tarpeisiin perustuvaa, voit nauttia mielenrauhasta pelkäämättä yllättäviä lisäkustannuksia. ServiFlex+ soveltuu monenlaisille kiinteistöille, kuten toimistoille, hotelleille, vähittäismyymälöille, ostoskeskuksille, huoltoasemille ja konepajoille. Voit yhdistellä eri tekniikan osa-alueita ja valita sopivan palvelutason juuri sinun kiinteistösi tarpeisiin.

ServiFlex+ -palvelun avulla voit

 • optimoida ylläpitokustannuksia ja ennakoida ne
 • välttää yllättävät kustannukset
 • valita yhden tai useamman teknisen järjestelmän
 • seurata kiinteistösi toimintaa ympäri vuorokauden asiakasportaalista
 • pienentää energiankulutusta
 • hoitaa yhteydet Caverioniin yhden yhteyshenkilön kautta3 palvelutasoa kiinteistöjen ennakoivaan kunnossapitoon – Mikä sopii sinulle parhaiten?

 • ServiFlex+ Kulta
 • ServiFlex+ Hopea
 • ServiFlex+ Pronssi

Voit yhdistää palveluun yhden tai vaikka kaikki kiinteistösi tekniset järjestelmät

Lämmitys, vesi ja viemäri

Tarjoamme lämpö-, vesi- ja viemäröintiratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle sekä palveluina että erillisinä projekteina. Valikoimaamme kuuluvat niin perinteisemmät ratkaisut, kuten kaukolämpö, polttolaitokset ja keskuslämmityskattilat sekä edistyneemmät uusiutuvaan energiaan perustuvat lämmitysratkaisut, esimerkiksi lämpöpumput.

Toteutamme myös vesi- ja viemäröintiratkaisut: perinteiset putket, viemärit ja vedenkäsittelyn. Tarjoamme myös edistyneitä ratkaisuja sadeveden hyödyntämiseen ja jäteveden käsittelyyn.

Lue lisää ratkaisuistamme

Ilmanvaihto ja ilmastointi

Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisumme kattavat perinteisen LVI:n lisäksi eri teollisuudenaloille räätälöidyt erityisratkaisut. Käytetyt tekniikat kattavat muun muassa ilmanvaihtokanavat ja IV-koneet, edistyneet puhdastilat ja teollisuuden ilmankäsittelyratkaisut, ilmastointilaitteet, lämpöpumput, lämmönvaihtimet ja lämmöntalteenottojärjestelmät.

Lue lisää ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisuistamme

Sähköistys

Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti asennettu sähköjärjestelmä parantaa huomattavasti esimerkiksi kiinteistön tai teollisuuslaitoksen toimintaa. Säännöllisellä ja osaavalla kunnossapidolla voidaan varmistaa järjestelmien toimivuus, pidentää niiden elinikää ja säästää energiaa. Sähköistysratkaisuihin sisältyvät kaikki perinteiset sähköasennukset pienjännitetöistä suurjännitetöihin.

Lue lisää sähköistyksestä

Jäähdytys

Oikein valittu ja huollettu jäähdytysjärjestelmä pitää energiatehokkuuden ja lämpötilan vakaana ulkona vallitsevista oloista riippumatta. Jäähdytysratkaisuihimme kuuluvat muun muassa perinteiset ilmajäähdytysratkaisut rakennuksiin, teollisuuslaitoksiin ja erityistiloihin, kuten palvelinsaleihin, kylmävarastoihin ja jäähalleihin.

Lue lisää jäähdytysratkaisuistamme

Informaatio- ja viestintäteknologia

Informaatioteknologiajärjestelmien määrä kasvaa koko ajan, ja ne muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi. Informaatioteknologiaratkaisujen piiriin voivat kuulua mm. puhelin- ja dataverkot, telematiikka teille, rautateille ja metroon, liikenteenohjausjärjestelmät, audiovisuaaliset järjestelmät, sisäpuhelinverkot, antennit ja antennijärjestelmät sekä sairaaloiden potilasjärjestelmät.

Lue lisää informaatio- ja viestintäteknologian ratkaisuistamme

Turvallisuus

Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle tuotemerkeistä riippumattomasti. Turvallisuusratkaisut sisältävät monenlaisia henkilöturvallisuus- ja paloturvallisuusjärjestelmiä. Ratkaisumme kattavat esimerkiksi kulunvalvonnan, murtohälytysjärjestelmät, kameravalvonnan, lukitusjärjestelmät, porttijärjestelmät, työnajan seurantajärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät, sammutusjärjestelmät sekä hätäteiden valaistukset.

Lue lisää turvaratkaisuistamme

Caverionin asiakasportaalissa voit seurata kiinteistösi toimintaa 24/7

Etävalvonta voidaan asentaa ja käynnistää tunneissa

Asiakasportaalista näet kiinteistösi toiminnan 24/7. Jos olet valinnut Caverionin etävalvonnan, voit seurata kiinteistösi tilaa helposti vuorokauden ympäri. Näin pääset tarkastelemaan esimerkiksi kiinteistösi energiankulutusta, olosuhteita ja lämmöntalteenoton hyötysuhdetta.

Tutustu portaaliin
Lue lisää etähallintapalveluistamme

Caverionin asiakasportaali - seuraa kiinteistösi tilaa 24/7

 • Kaikkiin Pronssi-, Hopea- ja Kulta-tason palvelusopimuksiin on mahdollista sisällyttää Caverionin etävalvontajärjestelmä
 • Saat oikein ajoitettua ja todellisiin tarpeisiin perustuvaa huoltoa ja kunnossapitoa
 • Voit pidentää teknisen laitteistosi käyttöikää
 • All Bronze, Silver and Gold agreements include an option for Caverion Condition Control -the remote monitoring system
 • It consists of wireless sensors and receivers.There is no need to change the building’s existing technology
 • You can have correctly timed maintenance actions, focusing on activities that are really needed
 • You can extend life cycle of technical equipment 
 • All Bronze, Silver and Gold agreements include an option for Caverion Condition Control -the remote monitoring system
 • It consists of wireless sensors and receivers.There is no need to change the building’s existing technology
 • You can have correctly timed maintenance actions, focusing on activities that are really needed
 • You can extend life cycle of technical equipment 

Tiedä tulevaisuutesi: Vältä yllätykset ja vähennä kustannuksia ServiFlex+ -palvelulla

ServiFlex+ stockholm-763 450w

Moderni ja älykäs kunnossapito koko kiinteistön elinkaarelle

Terveiden ja toimivien kiinteistöjen merkitys on kaikista suurin niiden käyttäjille. Lasten on voitava opiskella terveessä ja oppimiseen soveltuvassa ympäristössä. Optimaalisessa työympäristössä myös työntekijät voivat paremmin ja työskentelevät tuottavammin. Miten ServiFlex+ auttaa sinua optimoimaan kiinteistösi toimintaa?

Lue lisää

Serviflex + predict maintenance

Mitä kiinteistön tekninen huoltaminen on tänä päivänä?

Kiinteistön tekninen huoltaminen on käynyt läpi suuria muutoksia viimeisen kymmenen vuoden aikana. Lisääntyneen talotekniikan myötä huollosta on tullut entistä teknisempää ja monimutkaisempaa, mutta samalla myös tehokkaampaa, suunnitelmallisempaa ja ekologisempaa. Mihin suuntaan ala on kehittymässä ja miten uudet tekniset innovaatiot hyödyttävät heitä?

Lue lisää

Haluatko tietää lisää ServiFlex+ -palvelusta? 

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.