Pelsu Pelastussuunnitelma - helppo tapa toteuttaa, päivittää ja jakaa pelastussuunnitelma

Pelastussuunnitelman tulee olla nakyvilla

Tiesitkö, että laki velvoittaa kiinteistön pelastussuunnitelman olevan laadittuna, ajan tasalla sekä kaikkien kiinteistön käyttäjien luettavissa? Sillä vain siten siitä on apua poikkeustilanteissa.


Pelsu Pelastussuunnitelma tarjoaa alustan pelastussuunnitelman laatimiseksi ja sen jakamiseksi.  Asiantuntijamme voivat laatia pelastussuunnitelman avaimet käteen -toimituksena tai siirtää olemassa olevan paperiversion verkkoon. Pelastussuunnitelman voi myös laatia palveluumme suoraan itse. Asiantuntijoiltamme saa apua myös muissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa, kuten esimerkiksi  poistumisharjoituksissa, väestösuojatarkastuksissa ja turvallisuuspiirustuksissa.

Tutustu Pelsu Pelastussuunnitelmaan tästä

Pelsu Käyttäjäopas

Kiinteistön sujuvan ja vastuullisen käytön edellytyksenä on, että käyttäjät tietävät miten kiinteistössä tulee toimia eri tilanteissa: mihin ilmoittaa häiriöistä, miten lajitella jätteet tai vaikkapa mistä saa ruokalan ruokalistan. Nämä tiedot ja paljon muuta voit jakaa käyttäjille yli yritys- ja organisaatiorajojen helposti, turvallisesti ja hallitusti Pelsu Käyttäjäoppaan avulla. Näin kiinteistön käytön turvallisuus ja käyttäjäkokemus parantuvat.

Lue lisää Pelsu Käyttäjäoppaasta


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä

Eero Lesonen
puh. 041 459 6797
eero.lesonen@caverion.com

Jo yli 29 000 dokumenttia

Tutustu referensseihimme

Tietoa yrityskaupasta

Pelsu Pelastussuunnitelma on toiminut asiakkaiden hyväksi vuodesta 2005.

Joukkomme koostuu 2010-luvun ohjelmisto- ja käyttöliittymäkehittäjistä sekä turvallisuus- ja kiinteistöalan ammattilaisista. Ydinosaamisemme on helppokäyttöisissä verkko- ja mobiilityökaluissa. 

Caverion on ostanut Pelsu Pelastussuunnitelma Oy:n koko osakekannan lokakuussa 2019.

Lue uutinen tästä