Maalämpöpumput yrityksille ja organisaatioille

Maalämpöjärjestelmän avulla voidaan hyödyntää maalämpöä rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Saneerauskohteissa uusittaessa tuotantojärjestelmää maalämpöjärjestelmä on ekologisempi vaihtoehto esimerkiksi öljylämmitykselle. Toimitamme maalämpöpumppuja niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin esimerkiksi alueille, joissa ei ole saatavilla kaukolämpöä. 

Ekologisuutta ja rahallista säästöä

Maalämpö on energiatehokas ja ekologinen ratkaisu ja tuo selvää rahallista säästöä. Maalämmön avulla voidaan myös vastata jatkuvasti tiukentuviin energiamääräyksiin. Samaa järjestelmää voidaan käyttää kiinteistön jäähdytykseen. Vapaajäähdytys on ekologinen jäähdytysratkaisu, jonka avulla voidaan hyödyntää porakaivojen jäähdytyskapasiteettia rakennuksen  jäähdytyksessä.

Hybridijärjestelmä on yhdistelmä kauko- ja maalämpöä

Tarjoamme hybridijärjestelmäratkaisuja, jotka koostuvat kauko- ja maalämmöstä. Hybridijärjestelmä soveltuu erityisesti suuriin kiinteistöihin, joissa on erillisiä lattialämmitysalueita.

Energianlaskennalla voidaan mitata maalämmön kannattavuutta

Energianlaskennan avulla voidaan vertailla eri lämmitysjärjestelmiä ja niiden kannattavuutta ja soveltuvuutta kiinteistössä. Ohjelmalla simuloidaan kiinteistön lämmitysenergian tarve ja voidaan laskea muun muassa investoinnin takaisinmaksuaika.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssit