Huurteen kylmätekniset ratkaisut

Huurteen kylmatekniset ratkaisut

Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton saralla sekä transkriittisten CO2-järjestelmien johtava toimittaja yli 10 vuoden kokemuksella CO2-jäähdytysjärjestelmien kehittämisestä ja satojen järjestelmien asentamisesta.


Suunnittelemme ja toimitamme ammattilaisratkaisut, joilla minimoimme asiakkaidemme kylmäketjun energiankulutuksen ja optimoimme lämmöntuoton. Asiakassegmenttimme  ovat elintarviketeollisuus, jäähallit, varastot ja logistiikka, ammattikeittiöt, lääketiede ja tutkimus sekä kauppa

Patentoiduilla Huurre ECO CO2- ja Huurre iTOP -innovaatioilla lupaamme asiakkaillemme merkittävät säästöt energiankulutuksessa ja käyttökustannuksissa, kuten huollossa. Tutustu näihin tarkemmin alta.

Huurre ECO -kylmäteknologia

Suunnittelemme ja toimitamme Huurre ECO -kylmäteknologiaan perustuvia energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä kylmäratkaisuja. Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmät ovat ympäristöystävällinen vaihtoehto kaupallisissa ja teollisissa kohteissa. Tehokkaat vedenjäähdyttimet ja CO2-lämpöpumput täydentävät Huurre ECO -tuoteperheen.

Asiantunteva henkilökuntamme tarjoaa myös konsultointi- ja suunnittelupalveluja sekä auttaa CO2-yksiköiden asennus- ja huoltotarpeissa.

Lue lisää

Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio

Huurre iTOP -jäähdytysautomaatio on teknologia- ja palveluratkaisu, joka tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa säästämällä energiakustannuksia, vähentämällä hävikkiä kylmäketjussa sekä optimoimalla lämpötilat. Ainutlaatuinen 24/7 iTOP Global Service Center palvelee kaikissa kylmäjärjestelmiin liittyvissä hälytyksissä.

Lue lisää

Merkkiriippumaton kylmähuoltopalvelu 24/7 

Tarjoamme kylmälaitteiden asennus- ja huoltopalveluja asiakaslähtöisesti, kustannustehokkaasti ja valtakunnallisesti. Korkean teknisen tason huolto- ja korjaustoiminnasta huolehtii oma kokenut ja ammattitaitoinen henkilökuntamme. Teemme asiakkaan kanssa aina yhdessä tarvekartoituksen ja sovimme oikein mitoitetun palvelukokonaisuuden. Kaikki kylmätekniikan työt saat helposti merkistä riippumatta meiltä!

Lue lisää

Katso myös vastuuasentajamme haastattelu

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme sivun reunassa olevien yhteystietojen kautta.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lue yrityskaupasta


Caverion on saattanut päätökseen Huurre Group Oy:n kylmäteknisten ratkaisujen liiketoiminnan hankinnan 29.11.2019. 

Lue uutinen

Ota yhteyttä


Kari Reunanen
puh. 040 844 3366
kari.reunanen@huurre.com

Sami Palokangas
Huurre ECO
sami.palokangas@huurre.com

Jukka Hellman
Huurre iTOP
jukka.hellman@huurre.com

Jonni Moislahti
Huoltopalvelut
jonni.moislahti@huurre.com 

 

Näin teet kiinteistöstäsi hiilineutraalin

Lataa opas ja saat askelmerkit kiinteistösi päästöjen vähentämiseen.

Lataa opas