Tie- ja ulkovalaistuksen ohjausratkaisut - suunnittelusta asennuksiin sekä huoltopalvelut ylläpitoon

Toimitamme monipuolisia ulkovalaistuksen ohjausratkaisuja katu-, tie- ja ulkovalaistuskohteisiin. Toteutamme koko projektin suunnittelusta asennuksiin ja tarjoamme huoltopalvelut ylläpitoon.

Valaistuksenohjausratkaisut ovat osa sähköasennuksia, ja käytettävissä olevat ohjaustekniikat vaihtelevat tavanomaisista ohjaustavoista pitkälle erikoistuneisiin valaistuksenohjausratkaisuihin. Tarjoamme monipuoliset valaistuksenohjausratkaisut käyttötarkoituksesta riippumatta, katu- ja ulkovalaistuskohteisiin aina yksittäisen valaisimen tasolle.

Toteutamme ohjausratkaisut esimerkiksi

  • Katuvalaistuksiin
  • Tievalaistuksiin
  • Taajamavalaistuksiin
  • Ulkovalaistuksiin (muun muassa puistot, pihat, liikuntapaikat ja liikuntareitit)
  • Maisema- ja kohdevalaistuksiin


Ulkovalaistuksen erilaisten ohjausratkaisujen määrä kasvaa koko ajan ja ohjausmahdollisuuksista tulee entistä monipuolisempia. Teemme tiivistä yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa, ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusinta tekniikkaa ja parhaat mahdolliset ratkaisut.

Ratkaisut ja tuotteet suunnitellaan aina asiakaslähtöisesti ja toteutustapa valitaan yhdessä asiakkaidemme kanssa kulloistenkin erityistarpeiden mukaisesti. Ammattitaitoisella henkilöstöllämme on kaikki viranomaisten edellyttämät luvat ja pätevyydet ulkovalaistukseen liittyvien töiden suorittamiseen.

Teemme myös valaistuksenohjauskeskusten muutos- ja saneeraustyöt

Valaistuksen sähköistysratkaisuihin sisältyvät kaikki perinteiset sähköasennukset. Me toteutamme asiakkaidemme niin halutessa myös jo rakennettujen valaistuksenohjauskeskusten muutokset ja saneeraukset.

Ohjausjärjestelmien valvonnalla varmistetaan toimivuus ja energiatehokkuus

Hyvin suunniteltu ja ammattitaitoisesti asennettu ulkovalaistuksen ohjausjärjestelmä parantaa huomattavasti esimerkiksi katu- ja ulkovalaistuksen toimivuutta. Säännöllisellä ja osaavalla seurannalla varmistetaan järjestelmien toimivuus ja säästetään energiaa.

Valaistusteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Valvomomme toimii yhteistyössä asiakkaillemme suunnatun puhelinpalvelun kanssa, joka ottaa vastaan sopimusasiakkaiden palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin joka päivä.

Oikea valaistus jokaiseen kohteeseen

Valaistustekniikat kehittyvät nopeasti ja sopivan valaistustekniikan valinta riippuu paljolti käyttötarkoituksesta ja kohteiden tyypistä. On tärkeää valita oikea valaistus oikeaan tarkoitukseen. Loppukäyttäjien kannalta on myös tärkeää, että valaistuksen väri ja kirkkaus ovat tarkoitukseen sopivat, ja että valaisimet näyttävät hyviltä.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssejä