Automaatio

Automaatiotekniikat ja -ratkaisut kehittyvät nopeasti, ja uusilla ratkaisuilla voidaan vaikuttaa merkittävästi kiinteistöjen ja teollisuuden järjestelmiin.

Automaatiolla on suuri merkitys energiatehokkuuteen, koska sen avulla voidaan ohjata kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten olosuhteita. Automaatio on kuin aivot, jotka ohjaavat ja säätelevät kaikkia olosuhteita.

Tärkeimmät automaatiopäätökset tehdään suunnitteluvaiheessa, mutta myös modernisointi- ja korjausvaiheessa tulisi kiinnittää huomiota automaatioon, jolla on suuri merkitys energiatehokkuuden, kustannussäästöjen sekä palomuuri- ja tietoturvaratkaisujen kannalta.

Automaatiojärjestelmien avulla on mahdollista ohjata esimerkiksi LVI-järjestelmiä, energian kulutusta, kulunvalvontaa ja palohälytysjärjestelmiä yhden integroidun käyttöliittymän kautta. Me käytämme avoimia ratkaisuja, jotka mahdollistavat järjestelmäriippumattomuuden ja tukevat yleisiä tiedonsiirtorajapintoja, kuten KNX, LON, MODBUS, M-Bus, DALI ja BACnet.

Palvelukonseptimme kattaa myös prosessi- ja energiateollisuuden sähköiset automaatioratkaisut suunnittelusta, laitevalinnoista ja asennuksista käyttöönottoon.

Monet kunnat käyttävät automaatiojärjestelmää, johon on liitetty useita kiinteistöjä ja esimerkiksi vesilaitoksia. Järjestelmän avulla voidaan valvoa pieniä yksittäisiä laitoksia yhtä lailla kuin suuria kiinteistöjä ja teollisuuslaitoksia.

Kehittyvä kerrostalo -seminaari | Merenkulkijanranta

Asiakkaamme voivat hallita ja ohjata kiinteistöjään. Sopimusasiakkaillamme on myös käytettävissään uudenaikaisinta tekniikkaa edustava valvomomme ja energianhallintapalvelut. Kiinteistöstä kerätyn ajantasaisen tiedon ja kiinteistöhistoriaan tallennettujen tietojen avulla on mahdollista analysoida ja ennustaa kunnossapitotarpeita.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Tälle tuotealueelle on saatavilla 24/7-palvelu. Keskitetty etävalvonta ja -ohjaus Caverionin valvomosta mahdollistaa kiinteistöteknisten prosessien energiatehokkaamman valvonnan. Valvomossa toimivat ammattitaitoiset insinöörit, jotka valvovat taloteknisten järjestelmien toimintaa ja voivat jopa testata ja säätää prosesseja vikatilanteissa etäyhteyden avulla.

Valvomomme toimii yhteistyössä puhelinpalvelumme kanssa, joka ottaa vastaan asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Automaatio

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Automaatio

Liiketoimintapäällikkö
Heikki Oksa
puh. 0500 657 958

Sähköasema- ja sähköautomaatioprojektit

Asennuspäällikkö
Seppo Hietaoja
puh. 050 533 6783Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja

Yhteydenottopyyntö

Referenssejä