Arvo 2: Tiloihin toteutettiin helposti hallittava ja kokonaisvaltainen AV-ratkaisu

 

24m2 Full HD -videoseinä
Yliopiston suurimpaan auditorioon asennettiin lähes 1000 kiloinen videoseinä

Kokonaisvaltainen AV-ratkaisu
takaa toimivat puitteet niin etäopiskeluun, kansainväliseen yhteistyöhön kuin simulaatioharjoitteluun

 Olemme saaneet paljon kehuja tilojen käyttäjiltä. Opiskelijat ovat olleet erityisen hyvillään tilojen isoista näytöistä, jotka mahdollistavat esimerkiksi ryhmätöiden tekemisen. Opettajat ovat olleet tyytyväisiä helppokäyttöisiin hallintalaitteisiin, joita oppii käyttämään yhdellä opastuksella.  

Juha Sorri, Kaupin kampuksen av-mestari

Tavoitteet

  • päivittää tiloihin helposti hallittava ja kokonaisvaltainen AV-ratkaisu, joka vastaa lääketieteen, terveys- ja biotieteen sekä sairaanhoidon nykyisten ja tulevien ammattilaisten tarpeisiin
  • AV-ratkaisun tulee mahdollistaa mm. etäopiskelun, kansainvälisen yhteistyön ja simulaatioharjoittelun
Tampereen yliopiston opetustila
Tampereen yliopiston opetustila

Ratkaisut

  • Toimitimme yliopiston kaikkien yleisten tilojen AV-laitteet: noin 70 näyttöä, 40 tallennuskameraa ja yli 70 kaiutinta ja erilaista mikrofonia. Suurimpaan auditorioon asensimme huikean 24m2 videoseinän, joka painaa lähes tuhat kiloa.
  • AV-järjestelmien toteutuksen suunnittelimme tiiviissä yhteistyössä arkkitehdin ja kalustesuunnittelijan kanssa jo heti projektin alusta alkaen. Myös käyttöönotto suunniteltiin huolellisesti etukäteen yhteistyössä tilaajan edustajan kanssa. Tällä tavalla tulos käyttökokemus oli loppukäyttäjän kannalta mahdollisimman helppo ja sujuva.
  • Kokonaisuus kattoi täydelliset hallintalaitteistot, joiden kautta laitteita käynnistetään ja suljetaan, mikrofonien äänenvoimakkuutta säädetään, sekä ohjataan valoja, verhoja, valkokankaita ja tallennuskameroita.
  • Järjestelmää on mahdollista käyttää myös etänä, jolloin kaikkea voidaan hallita yhdestä paikasta.
 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös