LuxCool yhdistää koko talotekniikan

LuxCool muuttaa käsitykset perinteisestä toimistotilan talotekniikan toteutuksesta. LuxCool on talotekniikkaelementti, johon on yhdistetty kaikki toimistotiloissa tarvittava talotekniikka. Näin saadaan aikaan kompakti ja kustannustehokas ratkaisu. 

Korjausrakentamiseen

LuxCool soveltuu erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Koska talotekniikkaelementtiin sisältyy kaikki tilassa tarvittava tekniikka, on esimerkiksi väliseinien lisääminen mahdollista pienillä talotekniikan muutoksilla.

Urakoitsijalle

Talotekniikan integroiminen yhteen elementtiin siirtää suuren osan työstä esivalmistukseen ja pois työmaalta. Näin säästetään työaikaa ja parannetaan kokonaisratkaisun laatua. Myös muutostöiden tarve vähenee. LuxCool-talotekniikkaelementit toimitetaan työmaalle täysin asennus- ja kytkentävalmiina.

Käyttäjälle

Kustannustehokkuuden, ohjausjärjestelmien edistyksellisyyden sekä sähkö- ja datakaapeleiden läheisyyden lisäksi LuxCool säästää huonetilaa, sillä erillisiä lämpöpattereita ei tarvita. LuxCool toimitetaan halutun värisenä. Vakioväri on RAL 9010.

LuxCool -talotekniikkaelementti sisältää

Valaistus
Valaistus on LuxCoolin tärkeä perustoiminto. Valaistus toteutetaan energiatehokkaana LED-ratkaisuna. 

Ilmanvaihto
LuxCool-talotekniikkaelementin avulla kaiken tyyppisiin huonetiloihin saadaan sopiva ja tasainen ilmanvaihto. Ilmanvirtauksen nopeus ja ilman kierto mitoitetaan siten, että nopeus on työskentelykorkeudella erittäin alhainen, jolloin vedon tunnetta ei pääse syntymään. 

Jäähdytys
Kesäkuukausina tilan viilentäminen hoituu LuxCool-jäähdytyksellä vedottomasti ja äänettömästi, tavoitelämpötila tasaisesti säilyttäen. 

Lämmitys
LuxCool pitää työskentelykorkeudella lämpötilan määriteltyjen rajojen sisällä ympäri vuoden. Automatiikalla varustettu, luotettavaksi todettu LuxCool-lämmitys huolehtii kylminä kuukausina lämmön riittävyydestä. 

Sähkö
Sähköjohdot tuodaan siististi LuxCoolin kautta alas työpisteelle säädettävillä ja tilamuutoksiin soveltuvilla kaapelielementeillä. LuxCool-palkki voidaan varustaa myös pistorasioilla. 

Tietoliikenneyhteydet
Tietoliikennekaapelointi tuodaan samassa yhteydessä sähköjohtojen kanssa työpisteiden tietokoneille. 

Säätöautomatiikka
LuxCool-talotekniikkaelementtiin integroitu säätöautomatiikka huolehtii tilan olosuhteiden ylläpidosta käyttäjän tekemien yksilöllisten asetusten mukaisesti. Olosuhteita pystytään valvomaan keskitetysti rakennusautomaatiojärjestelmän valvomosta. Läsnäolotiedoista voidaan tarkastella tilojen käyttöasteita ja tarkastella esim. toimistovalaistuksen sähkönkulutusta. 

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssit