KlimaTakTM on todellinen kokonaisratkaisu

KlimaTak mullistaa vanhat käsitykset rakennusautomaatiojärjestelmien toteutuksesta. KlimaTak on automaatioelementti, joka yhdistää kaikki toimistorakennuksessa tarvittavat automaatiojärjestelmät. Se on siis kompakti ja kustannustehokas ratkaisu. 

Yhdistää kaikki asennukset

Ilmanvaihto- ja ilmastointi-, sähköistys-, data- (myös langaton tiedonsiirto) tele-, sprinkleri- ja keskuspölynimurijärjestelmät yhdessä paikassa: katossa. Siksi Caverion KlimaTakia kutsutaankin rakennuksen tekniseksi moottoritieksi.

Edistyksellinen ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmä

Energiaa säästävä, vedoton ja lähes äänetön ilmastointi/jäähdytys ilman kylmän veden käyttöä.  Ilmamäärän/lämpötilan helppo säätö.

Peruskorjaukset

KlimaTak on erinomainen valinta sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Integroitu rakennusautomaatioelementti sisältää kaikki tarvittavat järjestelmät, joten muutokset, kuten uusien sisäseinien rakentaminen, on helppoa.

Rakennuttajat

KlimaTak on energiatehokas elementti, joka takaa erinomaisen sisäilman ja tekee korjausrakentamisesta helppoa ja kustannustehokasta. Se on siis erittäin sopiva tuote, jos kiinteistö halutaan vuokrata.

Rakennusliikkeet

Rakennuksen automaatiojärjestelmien integrointi yhteen elementtiin mahdollistaa sen, että suuri osa työstä voidaan siirtää työmaan ulkopuolelle, esivalmistukseen. Tämä säästää aikaa ja parantaa kokonaisratkaisun laatua. Lisäksi muutostöiden tarve vähenee. Rakennusautomaatioon tarkoitetut KlimaTak-elementit toimitetaan asennus- ja käyttövalmiina.

Loppukäyttäjät

Sen lisäksi, että KlimaTak on kustannustehokas ja sisältää tarvittavat virta- ja tiedonsiirtokaapelit, se säästää tilaa, koska erillisiä lämmityspattereita ei tarvita. KlimaTak toimitetaan haluamasi värisenä. Vakioväri on RAL 9010.

Rakennusautomaatioon tarkoitettujen KlimaTak-elementtien integroidut toiminnot

Valaistus

Valaistus on KlimaTakissa tärkeä vakiotoiminto. Se toteutetaan energiatehokkaana LED-ratkaisuna.

Ilmastointi ja ilmanvaihto

KlimaTak takaa sopivan ja yhtenäisen ilmastoinnin ja ilmanvaihdon kaiken tyyppisissä huoneissa. Ilmavirtauksen nopeus ja kierrätysmäärä säädetään siten, etteivät huoneessa työskentelevät tunne vetoa.

Jäähdytys

Lämpiminä kuukausina KlimaTak jäähdyttää huoneita tehokkaasti ja äänettömästi vetoa aiheuttamatta ja pitää tavoitelämpötilan.

Lämmitys

KlimaTak pitää huonelämpötilan määriteltyjen rajojen sisällä vuoden ympäri. Kylminä kuukausina KlimaTakin automaattinen ja luotettava lämmitystoiminto varmistaa, että huoneet pysyvät mukavan lämpiminä.

Sähköistys

Sähköjohdot ohjataan KlimaTak-elementistä kirjoituspöytiin siisteillä, säädettävillä kaapelielementeillä. KlimaTak-elementteihin voidaan asentaa myös pistorasioita.

Tiedonsiirtokaapelit

Tietokoneiden tiedonsiirtokaapelit johdetaan kirjoituspöytiin sähköjohtojen kanssa.

Automaattinen säätö

KlimaTak-elementtiin integroitu automaattinen säätöjärjestelmä pitää lämpötilan ja muut parametrit käyttäjän asettamien yksilöllisten asetusten rajoissa. Parametrejä voi valvoa keskitetysti rakennusautomaation ohjauskeskuksesta. Läsnäolotietoja voi käyttää alueiden käyttöasteen tai toimistojen valaisuun kulutetun sähkön määrän analysointiin.

Sopii kaikkialle

Caverion KlimaTak on oikea valinta toimistorakennuksiin, päiväkoteihin, kouluihin, hoitokoteihin, teollisuusrakennuksiin, hotelleihin ja moniin muihin rakennuksiin. Tällä hetkellä Norjassa yksityisissä ja julkisissa rakennuksissa käytössä olevien Caverion KlimaTak -elementtien pinta-ala on noin 2 miljoonaa neliömetriä.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssejä