EasyKey.jpeg
01.09.2023 Lehdistötiedote

Caverionin palvelut kokonaisvaltaisiin ja älykkäisiin turvajärjestelmiin laajenevat - LukkoPro on nyt fuusioitu

Caverion osti lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuihin erikoistuneen LukkoPro Oy:n joulukuussa 2022 toteutuneella yrityskaupalla. LukkoPron fuusio on nyt saatu päätökseen, ja henkilöstö palvelee jatkossa asiakkaita osana Caverion Suomi Oy:tä. Asiakassuhteet ja palvelut säilyvät ennallaan.

Caverion laajentaa yrityskaupan myötä lukitusliiketoimintaansa valtakunnalliseksi toiminnaksi, ja tuo markkinoille digitaalisen Caverion EasyKey-avainhallintapalvelun. Caverion EasyKey tarjoaa kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille turvallista ja helppoa avaintenhallintaa kustannustehokkaasti. 

”LukkoPron vankka osaaminen täydentää mainiolla tavalla palveluitamme. Turvajärjestelmien ja turvallisuuden hallinnan palvelumme varmistavat kokonaisvaltaisesti ja valtakunnallisesti henkilö- ja omaisuusturvaa koko rakennetussa ympäristössä.  Toivotan LukkoPron henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Caverioniin,” sanoo Caverion Suomen ja Baltian divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Lue lisää palveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Jussi Aaltojärvi, Head of Safety & Security, Turvaratkaisut, Caverion Suomi Oy, jussi.aaltojarvi@caverion.com, puh. +358 40 519 5749
Tilaa tiedotteet: