Sähköasema-Caverion.png
29.11.2023 Lehdistötiedote

Caverion valittiin Fingridin Lapin alueen sähköasemien kunnossapidon kumppaniksi

Fingrid on valinnut Caverionin Lapin alueen sähköasemien kunnossapitopalveluiden toimittajaksi vuosille 2024–2026. Kunnossapitopalveluihin sisältyvät muun muassa sähköasemien ennakkohuollot, vikakorjaukset, käyttöön liittyvät toimenpiteet sekä sähköasemien tarkastukset. Caverion hyödyntää myös digitaalisia ratkaisujaan ennakkohuoltoihin ja tarkastuksiin. Sopimus astuu voimaan 1.1.2024.

”Kantaverkon korkea käyttövarmuus edellyttää palvelutoimittajiltamme laaja-alaista ja korkeatasoista osaamista. Olemme tyytyväisiä jatkaessamme hyvää yhteistyötä Lapin työalueen sähköasemien kunnossapidossa Caverionin kanssa”, sanoo Fingridin kunnonhallintapäällikkö Timo Heiskanen.

”Caverion tarjoaa laajasti palveluita teollisuuden sähköntuotantoon sekä voimajohtojen ja sähköasemien suunnitteluun, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Toimimme laajalla maantieteellisellä alueella, ja asiakas saa joustavat palvelut myös paikkakunnilla, jotka ovat pitkienkin matkojen päässä. Palvelemme vuosikymmenien ammattitaidolla energiasektoria, ja olemme useissa hankkeissa Fingridin palveluksessa”, toteaa Elina Engman, divisioonajohtaja, Caverion Teollisuus.

Lue lisää sähköasemapalveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Elina Engman, Divisioonajohtaja, Caverion Teollisuus, puh. +358 50 3514673
Tilaa tiedotteet: