02.07.2019 Sijoittajauutinen

Caverionille projekti Länsimetron Finnoon asemalle

Caverionille projekti Länsimetron Finnoon asemalle

Caverion on tehnyt projektisopimuksen GRK Infra Oy:n ja Aki Hyrkkönen Oy:n muodostaman työyhteenliittymä TYL LM Finnoon kanssa Länsimetron Finnoon aseman LVI-teknisistä järjestelmistä. Hankkeen rakennuttaja on Länsimetro Oy. Caverionin sopimuksen arvo on noin 7 miljoonaa euroa.

Caverion vastaa LVI-urakan toteutuksesta, johon kuuluvat aseman ja tunnelitilojen jäähdytys-, lämmitys-, vesi- ja viemäri-, sekä ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien asennukset.  

Työyhteenliittymä TYL LM Finnoon urakassa rakennetaan Finnoon maanalainen metroasema, huoltotunneli ja siihen liittyvien yhdystunneleiden tunnelitilat sekä Meritien ja Finnoonsillan sisäänkäynnit. Lisäksi rakennetaan itäinen ja läntinen tekniikkakuilu sekä sammutusreitin kuilu. Rakennettavien tilojen pinta-ala on noin 22 000 m2. Urakka valmistuu vuonna 2022 ja koko Länsimetron kakkosvaiheen arvioidaan valmistuvan vuonna 2023, jolloin MatinkyläKivenlahti -osuus luovutetaan metro-operaattori HKL:lle. 

Espoon Finnoosta tulee Länsiväylältä merenrantaan asti ulottuva 17 000 asukkaan kaupunginosa, jonka keskusta syntyy metroaseman ympärille.

Lue lisää palveluistamme pääurakoitsijoille ja julkiselle sektorille.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila(at)caverion.com
Tilaa tiedotteet: