public_sector_huhtasuo_playground

Julkinen sektori

Julkinen sektori on yksi tärkeimpiä asiakasryhmiämme. Ymmärrämme julkisten investointien, kiinteistöjen ja infrastruktuuriprojektien haasteet ja erityispiirteet. Voimme tarjota taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti parhaat ratkaisut julkisille kiinteistöille ja infrastruktuurille. 

Julkisen sektorin asiakkaamme hyödyntävät syvällistä asiantuntemustamme toimivien, turvallisten ja kustannustehokkaiden kiinteistöjen, infrastruktuurin ja prosessien toteuttamisessa parantaakseen julkisten palveluiden laatua ja järjestämistä. Tarjoamme täysin integroidut projektitoimitukset, taatun laadun ja luotettavat kustannusarviot julkisten kiinteistöjen ja infrastruktuurin talotekniikalle.     

Julkisen sektorin referensseihimme lukeutuvat muun muassa:  

 • Koulut ja päiväkodit  

 • Liikunta- ja kulttuuritilat  

 • Toimistot  

 • Sairaalat  

 • Lentokentät 

 • Voimalaitokset  

 • Palvelinkeskukset  

Meillä on runsaasti kokemusta myös infrastruktuurista, kuten valaistusjärjestelmistä, jätehuollosta, tieliikennetunneleista, tie- ja tunnelitelematiikasta sekä äänentoisto- ja turvallisuusjärjestelmistä.  

Elinkaariajattelu 

Palvelumme kattavat kiinteistöjen ja infrastruktuurin koko elinkaaren. Antamalla Caverionille kokonaisvastuun talotekniikasta varmistat tarkan budjetoinnin, ja kiinteistön kustannusten ennustettavuuden pitkällä aikavälilläElinkaarihankkeissa ja -palveluissa  otamme täyden, pitkän aikavälin vastuun kiinteistöjesi ja omaisuutesi suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.  

Energiatehokkuuteen investointi kannattaa 

Energiatehokkuuteen investointi voi osoittautua pitkällä aikavälillä erittäin kannattavaksi. Toisinaan pelkkä nykyisten järjestelmien tehostaminen ja säätäminen voi vähentää kustannuksia ja parantaa energiatehokkuutta selvästi. 

Voimme myöntää julkisen sektorin asiakkaallemme säästötakuun, kun asiakas sopii kanssamme palvelusopimuksen olemassa olevan kiinteistön kustannustehokkuuden parantamiseksi. Energiansäästöhankkeet vähentävät energiankulutusta yleensä 5–20 prosenttia. Investointien takaisinmaksuaika on pienissä projekteissa 1–5 vuotta ja isoissa projekteissa 8–10 vuotta. Lue lisää toiminnallisuustakuusta.  

Ratkaisuja nykyhetken tarpeisiin ja tulevaisuuden vaatimuksiin 

Sen lisäksi, että hyödynnämme edistyksellistä talotekniikkaa ja automaatiota uusissa rakennuksissa, meillä on kokemusta vanhojen, korjaus- ja muutostöiden tarpeessa olevien tilojen modernisoinnista. Voimme auttaa sinua valmistautumaan myös uusia ratkaisuja, kuten esineiden internetiä (Internet of Things) varten, joka avaa uusia mahdollisuuksia operatiiviselle automaatiolle, olosuhteiden ennakoimiselle ja vikojen ennaltaehkäisylle. 

Käytössä olevat sopimusmallit 

Referenssejä

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntijohtaja, julkinen sektori:
Petteri Heino
puh. 050 539 9662

Liiketoimintapäällikkö, elinkaari- ja allianssihankkeet:
Jani Orava
puh. 040 746 1608

 
Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja

Yhteydenottopyyntö


 

  Edut asiakkaalle

 • Optimaalisesti toimivat julkisen sektorin kiinteistöt ja infrastruktuuri  

 • Ammattitaitoinen tekninen huolto ja kunnossapito, joka takaa julkisten kiinteistöjen arvon säilymisen 

 • Ratkaisut, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan digitalisoituvassa yhteiskunnassa 

 • Elinkaariajattelu: pienemmät kustannukset, energiankulutus ja riskit    

 • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen