Technopolis-3.JPG Technopolis
12.12.2018 Sijoittajauutinen

Caverionille laaja palvelusopimus Technopoliksen kanssa – vastuulle viisi kampusta kolmessa maassa

Caverionille laaja palvelusopimus Technopoliksen kanssa – vastuulle viisi kampusta kolmessa maassa

Technopolis on valinnut Caverionin kumppanikseen vastaamaan kampustensa teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Helsingin, Espoon, Vantaan, Göteborgin ja Oslon kampuksia koskeva palvelusopimus käynnistyy alkuvuodesta 2019. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Technopolis

”Caverionin vahva tekninen osaaminen ja ymmärrys liiketoiminnastamme vakuuttivat meidät valinnassa. Haemme Technopolikselle yhä useammin kumppaneita, joilla on yhtenäiset toimintamallit yli maiden rajojen ja mahdollisuus kasvaa kanssamme kansainvälisesti. Asiakkaillemme haluamme tarjota aina ensiluokkaisen ympäristön ja laadukkaan kokemuksen tiloissamme – jatkossa Caverionilla on tässä tärkeä rooli”, sanoo Ismo Myllymäki, Head of Property Management, Technopolis.

Caverionin kattavaan palvelusopimukseen sisältyy tekninen huolto ja kunnossapito sekä energiaseuranta ja muut etähallintapalvelut ympäri vuorokauden. Käytännössä Caverionin asiantuntijat noudattavat yhtenäisiä toimintatapoja kaikissa maissa ja työskentelevät kampuksilla osana Technopoliksen organisaatiota. Näin nopeutetaan palveluja ja tehostetaan niiden suunnitelmallisuutta.

”Technopoliksen liiketoimintakonsepti ja keskittyminen asiakkaisiin on ainutlaatuista. Meillä on edellytyksiä tukea Technopolista sen kasvupyrkimyksissä, ja kasvaa itse sen rinnalla. Sekä Technopoliksen että Caverionin näkökulmasta loppuasiakkaan kokemus on ratkaiseva, ja uskon että voimme yhdistää siinä asiantuntijuuttamme. Kampusten käyttäjien tyytyväisyys tulee olemaan tärkein onnistumisemme mittari. Caverionille tämä kumppanuus on merkittävä ja edustaa hyvin kansainvälisten asiakkaidemme muuttuvaa kysyntää”, sanoo Thomas Hietto, Caverionin Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja.

Technopolis 

Technopolis tarjoaa joustavia ja tehokkaita toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Technopoliksella on yhteensä 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää seitsemässä maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella.

Technopolis kuuluu Caverionin kiinteistösijoittajat ja kiinteistökehittäjät -asiakassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme kiinteistösijoittajille ja kiinteistökehittäjille

Kuvat: Technopolis

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Thomas Hietto, Johtaja, Palvelut-liiketoimintayksikkö, thomas.hietto@caverion.com, puh. 0400 474 093
Tilaa tiedotteet: