Building systems project Norway-korjattu_3.jpg
04.09.2018 Sijoittajauutinen

Caverionille talotekniikkaprojekti kahteen ympäristöystävälliseen toimistorakennukseen Norjassa

Caverionille talotekniikkaprojekti kahteen ympäristöystävälliseen toimistorakennukseen Norjassa 

Caverion ja rakennusliike Veidekke ovat sopineet talotekniikkaprojektista kahteen uuteen ympäristöystävälliseen toimistorakennukseen Oslossa. Caverion toimittaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja sprinklerijärjestelmät. Sopimuksen arvoa ei julkaista.

Projektiin sisältyy kaksi 13-kerroksista rakennusta, joiden pinta-ala on yhteensä 62 000 neliömetriä. Uusi rakennuskompleksi, nimeltään VIA, sisältää valmistuttuaan toimistotiloja, liiketiloja, ravintoloita ja kahviloita. 

VIA on tehokkaan energianhallinnan ja kestävien ratkaisujen malliprojekti, mikä näkyy materiaalivalinnoissa, teknologiassa ja suunnittelussa ja lisäksi katolle asennettavissa aurinkopaneeleissa.  

Rakennuksen suunnittelun perustana on ympäristövaikutusten minimointi ja tehokas maankäyttö tähdäten älykkääseen ja optimaaliseen toimintaan. Hyvä sisäilma saadaan aikaan valoa ja ilmaa hyödyntävällä modernilla teknologialla, joka on älykkäässä vuorovaikutuksessa arkkitehtuuriin. 

“Tällaisessa projektissa on keskeistä läheinen ja hyvä yhteistyö kaikkien osapuolten välillä. Odotamme tiivistä työskentelyä Caverionin kanssa ja upeaa projektia, joka hyödyttää Storebrandia, Aspelin Rammia ja muita rakennusten käyttäjiä”, sanoo Markus Stellander, Veidekken projektipäällikkö.

”Olemme iloisia siitä, että Veidekke, yksi Pohjoismaiden johtavista rakennusliikkeistä, on valinnut meidät tähän projektiin. VIAn kaltaiset älykkäät ja vaativat rakennukset sopivat Caverionille täydellisesti. Toimitamme älykkäitä ratkaisuja, joiden keskipisteessä on moderni ympäristöteknologia. Varmistamme asiakastyytyväisyyden ja projektin onnistumisen hyvällä projektin toteutuksella ja erinomaisella asiakaspalvelulla”, kertoo Caverionin Norjan divisioonajohtaja Knut Gaaserud.  

Caverionin työt alkavat toukokuussa 2019 ja valmistuvat syksyllä 2021. 

Veidekke kuuluu Caverionin pääurakoitsijat-asiakassegmenttiin. Lue lisää projekteistamme pääurakoitsijoille.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja antaa: Helene Johansen, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Norja, puh: +47 404 99 922, helene.johansen@caverion.com
Tilaa tiedotteet: