Kiinteistöjen omistajat ja kehittäjät

Kiinteistösijoittajat ja kiinteistökehittäjät

Tarjoamme kiinteistösijoittajille ja kiinteistökehittäjille kiinteistöjen teknisiä ratkaisuja ja palveluja, jotka pidentävät kiinteistöjen elinkaarta, parantavat niiden käytettävyyttä ja pitävät kustannukset sekä kohteen arvon tavoitetasolla. Tunnemme  kiinteistösijoittamisen ja kiinteistökehittämisen vaatimukset, mikä takaa taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti parhaat ratkaisut. Riippumattomana toimijana pystymme tarjoamaan tehokkaimman kokonaisratkaisun. 

Kehitämme, asennamme ja pidämme kunnossa kiinteistöjen tekniikan, mikä takaa kiinteistöjen toimivuuden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden muuttuvissakin tarpeissa. Varmistamme sen, että esimerkiksi seuraavanlaisissa kiinteistöissä on hyvä energiatehokkuus, viihtyisät olosuhteet käyttäjille ja että tilat ovat aina käyttökunnossa:  

 • asuinkiinteistöt 

 • toimistot 

 • kauppakeskukset 

 • hotellit ja ravintolat 

 • pysäköintihallit 

 • matkustajaterminaalit ja asemat 

 • kokoustilat ja konferenssikeskukset 

 • museot 

 • urheilu- ja liikuntakeskukset. 

Asiantuntijamme voivat suunnitella ja toteuttaa  talotekniset järjestelmät vaativiin olosuhteisiin, kuten puhdastiloihin ja palvelinkeskuksiin. Meillä on runsaasti kokemusta myös infrastruktuuriratkaisuista, kuten valaistusjärjestelmistä, automaattisista jätteenkeräysjärjestelmistä , tieliikennetunneleista, tie- ja tunnelitelematiikasta sekä äänentoisto- ja turvallisuusjärjestelmistä.  

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme kiinteistösijoittajille ja kiinteistökehittäjille varmistaa, että 

 • palvelut ja projektit hoidetaan tehokkaasti ja ajallaan ja ne pysyvät budjetissaan 

 • kiinteistöjen arvo säilyy niiden koko elinkaaren ajan 

 • kiinteistötekniikka täyttää vuokralaisten  monipuolisetkin vaatimukset 

 • kiinteistöt toimivat aina luotettavasti 

 • sisäilman laatu on hyvä ja kiinteistöjä ylläpidetään laadukkaasti 

 • energiatehokkuus paranee ja hiilijalanjälki pienenee. 

Kokonaisvastuu Caverionille 

Voimme vastata kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta. 

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa palvelua ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta.  

Voimme tehdä myös energiakatselmuksia ja huolehtia viranomaisten asennustarkastuksista. Suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat muutokset, jotta kiinteistö täyttää esimerkiksi LEED-sertifioinnin vaatimukset.  

Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.   

Elinkaariajattelu 

Palvelumme kattavat kiinteistöjen koko elinkaaren. Elinkaarihankkeiden ja -palveluiden konseptimme sisältää rahoitusmallin, joka perustuu kiinteään kuukausihintaan koko elinkaarisopimuksen ajalta ja johon sisältyy kaikki veden, sähkön ja lämmön kulutus. 

Voimme myöntää säästötakuun, kun solmit kanssamme palvelusopimuksen olemassa olevan kiinteistön kustannustehokkuuden parantamisesta. Energiansäästöhankkeet vähentävät yleensä energiankulutusta 5–20 prosenttia. Investointien takaisinmaksuaika on pienissä projekteissa 1–5 vuotta ja isoissa projekteissa 8–10 vuotta. 

Lue lisää elinkaarihankkeista ja -palveluista, energiansäästösopimuksista ja toiminnallisuustakuusta.  

Käytössä olevat sopimusmallit 

 • Design & Build sekä avaimet käteen -toimitukset 

 • Kumppanuus 

 • PPP-malli (Public Private Partnership) 

 • ESCO-malli (Energy Service Company) 

 • EPC-malli (Energy Performance Contracting)

Referenssejä

”Caverionin tärkein vahvuus tulee esiin kerta toisensa jälkeen. Kumppaneidemme on oltava asiantuntijoita, ja Caverion on lunastanut paikkansa todistamalla osaamisensa.” – kiinteistösijoittaja Michael Noll, Actris GmbH. 

”Yhteistyön ansiosta meillä on uudistettu, nykyaikainen palvelinkeskus, joka takaa Tønderin kunnan hyvinvoinnin. Saimme koko projektin ajan hyviä neuvoja ja olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten Caverion hoiti kahden vanhan palvelinsalin sulkemisen ja niiden yhdistämisen uudeksi, päivitetyksi palvelinkeskukseksi.” – Lars Møldrup, Tønderin kunta

”Tavoitteenamme on toimiva kunnossapito, laadukas ja kustannustehokas palvelu sekä tyytyväiset vuokralaiset. Sijoitusliiketoiminnan vastuullisuus  on ollut Varmalle aina tärkeää. Olemme valinneet Caverionin kumppaniksemme energianhallintaan. Saavutamme tavoitteemme hyvän yhteistyön avulla. Lisäksi säästämme merkittävästi kiinteistöjen kunnossapitokustannuksissa.” – Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula 

”Caverion on toimittanut helppokäyttöisiä, energiatehokkaita ja joustavia teknisiä ratkaisuja, joiden ansiosta kiinteistöä voidaan mukauttaa sen 50–80 vuoden elinkaaren aikana, jos yrityksen rakenne ja koko muuttuvat.” – SpareBank 1 SMN:n kiinteistöpäällikkö Jørgen Løfaldli

”Yhteistyömme perustuu luotettavaan kumppanuuteen. Caverion toimittaa aina ajallaan sen, mitä se on luvannut. Hyvät ja kattavat raportit laitteiden elinkaaresta tuovat lisäarvoa ja mahdollistavat riskien tunnistamisen ja budjetissa pysymisen.” – Tampere-talon kiinteistöpäällikkö Marko Koivisto

”Caverion oli meille ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Uuteen sopimukseen sisältyy myös tehokkaampien toimintamallien kehittäminen. Lisäksi jatkamme työtämme kestävän kehityksen ja energiatehokkuuden parissa, ja tällä alueella Caverionin osaaminen ja asiantuntemus tukee tavoitteitamme”, sanoo Finnair Facility Teamin apulaisjohtaja Pekka Kuosmanen

”Sijainti, rakennustapa ja tekniset laitteet tekevät Henninger Turmin rakennusprojektista täysin ainutlaatuisen”, toteaa Actris Henninger Turm GmbH & Co. KG:n projektipäällikkö Jörg Janson. ”Meille sijoittajana on tärkeintä varmistaa, että projekti toteutetaan laadukkaasti tiukasta aikataulusta huolimatta.” 

”Kauppakeskusten kaltaiset monimutkaiset uudisrakennuskohteet edellyttävät yhä edistyneempää tekniikkaa. Caverionilla on uusimman ilmanvaihto- ja ilmastointitekniikan, kuten kehittyneiden lämmön takaisinottojärjestelmien, erityisosaamista, ja Aquis Plazan ilmastoinnissa tullaan hyödyntämään näitä järjestelmiä. Heillä on myös vankka kokemus projektin johtamisesta, mikä on välttämätön edellytys tällaisten laajojen projektien onnistuneelle toteuttamiselle”, sanoo Ed. Züblin AG:n edustaja.

 

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntijohtaja:
Asko Laine
puh. 0400 415 476

 
Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

 

 
Edut asiakkaalle 

 • Pienemmät kustannukset ja riskit kiinteistösijoittajille ja kiinteistökehittäjille 

 • Elinkaariajattelu: kustannus- ja energiatehokkuus 

 • Edistynyt, integroitu kiinteistötekniikka, joka takaa kiinteistön arvon säilymisen ja tyytyväiset vuokralaiset  

 • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen 

 • Selkeästi määritetyt vastuut