A. Enggaard / AART architects
04.12.2018 Sijoittajauutinen

Caverionille 20-vuotinen Palvelujen johtamissopimus uuteen kiinteistöön Tanskassa

Caverionille 20-vuotinen Palvelujen johtamissopimus uuteen kiinteistöön Tanskassa

Caverion ja Nordea Ejendomme ovat tehneet 20-vuotisen Palvelujen johtamissopimuksen uuteen toimistorakennukseen Næstvedissa Tanskassa. Kohde rakennetaan PPP-mallilla, ja se tulee Tanskan Maahanmuuttoviraston käyttöön. Sopimuksen arvo on yli 14 miljoonaa euroa, ja se kirjataan Caverionin vuoden 2018 neljännen kvartaalin tilauskantaan.

Caverionin palvelu kattaa kiinteistön käytön ja teknisen huollon ja ylläpidon vuosina 2019-2039. Näin Caverion on vastuussa kiinteistön energianhallinnasta, tehokkuudesta, käytettävyydestä, turvallisuudesta ja kunnosta koko sen elinkaaren ajan. PPP-projektissa ovat mukana A. Enggaard, Nordea Ejendomme ja Tanskan rakennus- ja kiinteistövirasto.

”Odotamme innolla uutta PPP-projektia Caverionin kanssa. Tämä on jo yhdeksäs projekti, jossa A. Enggard ja Caverion ovat toimineet yhdessä viime vuosien aikana. Pidämme Caverionin toimintaa elinkaarihankkeiden hallinnassa keskeisenä menestystekijänä kokonaisuudelle”, sanoo Anton Hessellund, A. Enggaardin projektikehityspäällikkö.

Caverionin toiminta ja huoltotyö kattavat kaikki kiinteistön tekniset järjestelmät ja ratkaisut: Automaatio, Turvallisuus, Jäähdytys, Lämmitys-, vesi ja viemäri, Ilmanvaihto ja ilmastointi sekä Sähköistys. Kiinteistö on yhdistetty Caverionin etähallintapalveluun, mikä varmistaa sovittujen olosuhteiden toteutumisen ja optimaalisen energiankulutuksen kiinteistössä. Teknisen huollon ja kunnossapidon lisäksi Caverion on vastuussa muista alihankintana toteutettavista kiinteistöpalveluista, kuten ruokalasta, siivouksesta ja talvikunnossapidosta.

“Tämä sopimus vahvistaa asemaamme elinkaaripalvelujen tuottajana Tanskassa ja tukee digitalisaatiota ja elinkaarta painottavaa strategiaamme. Tässä kohteessa laaja osaamisemme tulee hyvin esiin", sanoo Michael Højgaard, Caverion Tanskan divisioonajohtaja. 

Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 10 000 m2. 

Lue lisää palveluistamme julkiselle sektorille.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Louise Wilhelmsen, viestintäasiantuntija, Caverion Tanska, puh. +45 61 89 58 83, louise.wilhelmsen@caverion.com
Tilaa tiedotteet: