Kasarmikatu 21.jpg
15.03.2018 Lehdistötiedote

Caverion vastaamaan kiinteistöjohtamisesta Helsingin ydinkeskustan uudessa toimistokiinteistössä

Caverion vastaamaan kiinteistöjohtamisesta Helsingin ydinkeskustan uudessa toimistokiinteistössä

Caverion on valittu vastaamaan kiinteistöjohtamisesta Helsingin keskustan uudessa toimistokiinteistössä Kasarmikatu 21:ssa.Joulukuussa 2017 valmistuneessa korkeatasoisessa toimistorakennuksessa on toimitilat noin 750:lle työntekijälle.

Tiukat laatuvaatimukset täyttävän kiinteistön vuokralaisia ovat esimerkiksi Roschier Asianajotoimisto, Danske Bank, finanssitalo Taaleri, pääomasijoitusyhtiö Sentica Partners sekä Juuri-ravintoloiden lounasravintola Pihka ja huippuravintola Latva.

Caverion on ollut mukana kiinteistön kehittämisessä hankekehityksestä lähtien vastaten talotekniikan suunnittelusta ja kokonaistoimituksesta. Kiinteistöjohtamisen lisäksi rakennuksen tekninen huolto ja kunnossapito ovat Caverionin vastuulla.

”Kasarmikatu 21 on ensimmäinen sijoituskohteemme Suomessa. Se on rakennettu LEED Platinum -sertifikaatin mukaisesti, mikä näkyy kiinteistön laatutasossa, ympäristöystävällisyydessä ja energiatehokkuudessa. Caverion tuntee kiinteistön ja tämä antaa erinomaisen pohjan toiminnalle”, taustoittaa Hines Nordics Real Estaten toimitusjohtaja James Robson.

”Yhteistyöllämme olemme luoneet kaikki odotukset ylittäneen, ainutlaatuisen kiinteistösijoitustuotteen. Caverionin palvelukokonaisuus takaa, että kiinteistöä ylläpidetään tavoitteidemme mukaisesti. Vuokralaiset saavat nauttia ensiluokkaisista olosuhteista ja palveluista”, sanoo HGR Property Partnersin toimitusjohtaja Kari Helin.

”Olemme iloisia, että hyvä yhteistyö Helsingin keskustan poikkeuksellisessa uudiskohteessa jatkuu. Palvelemme kokonaisvaltaisesti suunnittelusta ja tekniikan toteutuksesta kiinteistön ylläpitoon ja kiinteistöjohtamiseen. Niinpä pystymme takaamaan Kiinteistö Oy Kasarmikatu 21:n vuokralaisille korkealaatuiset olosuhteet. Kiinteistön omistajaa varmasti ilahduttavat tyytyväiset vuokralaiset ja kiinteistön arvon säilyminen”, kertoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Kokonaisvaltainen palvelu luo ensiluokkaiset olosuhteet

Kasarmikatu 21:ssä laatuvaatimukset ovat Suomen mittakaavassa ennennäkemättömän korkeat. Kiinteistön korkea laatu, vuokralaisten nykyaikaiset ja monipuoliset työskentelyolosuhteet sekä rakennuksen joustava toiminnallisuus ovat olleet keskeisiä tavoitteita uudisrakennushankkeen alusta lähtien. Caverion on antanut toimittamilleen järjestelmille viiden vuoden takuun.

Tärkeä osa Caverionin ratkaisua Kasarmikatu 21:ssä on ServiFlex+-palvelu, jossa kiinteistö on liitetty Caverionin etävalvomoon. Tämä mahdollistaa taloteknisten ja automaatiojärjestelmien etähallinnan sekä kiinteistön energiatehokkuuden varmistamisen. Kokonaisvaltainen, ympärivuorokautinen palvelu takaa hyvät olosuhteet vaativimmillekin vuokralaisille.

Kiinteistö Oy Kasarmikatu 21:ssa on seitsemän maanpäällistä kerrosta, kaksi kattoterassia sekä kaksi kellarikerrosta, kaikkiaan 16 000 kerrosneliömetriä.

Kiinteistöosakeyhtiö Kasarmikatu 21 kuuluu Caverionin asiakassegmenttiin kiinteistösijoittajat ja -kehittäjät. Lue lisää palveluistamme kiinteistösijoittajille ja -kehittäjille

Kuva HGR Property Partners 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com Kari Helin, toimitusjohtaja, HGR Property Partners Oy, puh. 040 579 0570, kari.helin@hgrpp.fi 
Tilaa tiedotteet: