charging device and cable.PNG
19.09.2018 Lehdistötiedote

Caverion ja Virta yhteistyöhön sähköautojen latauspisteiden asennus- ja ylläpitopalveluissa

Caverion ja Virta yhteistyöhön sähköautojen latauspisteiden asennus- ja ylläpitopalveluissa

Caverion ja Liikennevirta Oy (Virta) ovat tehneet yhteistyösopimuksen sähköautojen latauspisteiden asennus- ja ylläpitopalveluista Suomessa.

Caverion vastaa jatkossa Virran toimittamien sähköautojen latauspisteiden asennuksista ja ylläpidosta. Toiminta käynnistyy aluksi viidellä paikkakunnalla ja laajenee myöhemmin valtakunnalliseksi palveluksi, josta vastaa Caverionin koulutettu henkilökunta. Virralla on tällä hetkellä Suomessa suurin julkinen sähköautojen latausverkosto ja yhteistyön myötä Caverionin asiakkailla on mahdollisuus hankkia Virran latauspalvelut suoraan Caverionin kautta.

Yhtiöt suunnittelevat samanlaisen yhteistyön aloittamista myös Ruotsissa ja Norjassa, joissa Caverionilla on kattava toimipaikkaverkosto.

"Seuraava sähköautojen latauksen kasvuvaihe tulee kohdistumaan yrityskiinteistöihin. Siellä pysäköintipaikat ovat keskeisiä sähköautojen latauspaikkoja, ja osa kiinteistöjen kokonaispalvelua. Caverion on kansainvälisesti kyvykäs toimija ja erinomainen kumppani Virralle, tuoden loistavan lisän asiantuntevaan Virta-Partner asennus- ja huoltoverkostoon ja sen saatavuuteen maanlaajuisesti. Yhteistyön kautta voimme tarjota edistyksellisimmät latauspalvelut kiinteistöille energiaälykkäästi", kertoo Virran Suomen myyntijohtaja Janne Koski.

”Olemme iloisia, että Virta valitsi Caverionin yhteistyökumppanikseen. Palvelumme tukee vähempipäästöistä liikennettä. Huolehdimme latauslaitteiden häiriöttömästä käytettävyydestä, mikä tekee puhtaamman liikkumisvaihtoehdon valinnan ihmisille helpoksi”, sanoo Caverion Suomen liiketoimintajohtaja Tapio Lajunen.

Liikennevirta Oy (Virta) on Suomen suurin sähköautojen julkisten latauspalveluiden tarjoaja. Yritys on perustettu vuonna 2013 Suomen johtavien energiayhtiöiden toimesta. Yrityksen alkuperäisenä tavoitteena oli koko valtakunnan kattavan sähköautojen latausverkoston rakentaminen. Tällä hetkellä Virran verkostoon kuuluu kasvava määrä latauspisteitä Euroopassa ja Virta on kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista latauspalveluiden tarjoajista. www.virta.fi Twitter: @virtapiste

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Tapio Lajunen, liiketoimintajohtaja, Caverion Suomi Oy, tapio.lajunen@caverion.com, puh. 050 086 0137 Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com Janne Koski, Myyntijohtaja Finland. Liikennevirta Oy, janne.koski@virta.global, puh. 044 3644307
Tilaa tiedotteet: