brand image_caverion.jpg
27.02.2018 Sijoittajauutinen

Caverion peruskorjaa valtion virkamiesten vakuutuslaitoksen pääkonttorin Itävallassa

Caverion peruskorjaa valtion virkamiesten vakuutuslaitoksen pääkonttorin Itävallassa

Caverion on tehnyt sopimuksen julkisen sektorin vakuutuslaitoksen BVA:n kanssa sen pääkonttorin peruskorjauksesta Wienissä, Itävallassa.

Caverion on solminut sopimuksen BVA:n pääkonttorin kiinteistöteknisten palvelujen ja oheistilojen kunnostuksesta ja modernisoinnista. Caverionin asiantuntijat eri osaamiskeskuksista ja alueilta toteuttavat peruskorjauksen edellyttämät tekniset järjestelmät, joita ovat muun muassa rakennusautomaatio, lämmitys, vesi ja viemäri, jäähdytys ja ilmanvaihto. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Peruskorjauksen jälkeen BVA:n pääkonttorissa on lämmitys- ja jäähdytysteknologialla varustetut geotermiset pumput, jotka lämmittävät kiinteistöä talvella ja jäähdyttävät kesällä.

”Haasteenamme on varmistaa, että asiakastoiminta voi jatkua häiriöttä 14 kuukautta kestävien rakennustöiden aikana, ja taata, että BVA:n työntekijät voivat työskennellä normaalisti”, kertoo Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

”Odotamme jo nyt innolla lopputulosta ja arvostamme suuresti sitä, miten sujuvasti peruskorjaustyöt edistyvät”, toteaa BVA:n projektipäällikkö Michael Gaspar.

BVA kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. Lue lisää julkisen sektorin asiakassegmentistä.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Daniela Harrison, markkinointi ja viestintä, Caverion Itävalta, puh. +43 5 0606 4267, daniela.harrison@caverion.com
Tilaa tiedotteet: