tvo-1000x667.jpg TVO
13.03.2018 Sijoittajauutinen

Caverion ja Teollisuuden Voima jatkavat pitkäaikaista kunnossapitoyhteistyötään

Caverion ja Teollisuuden Voima jatkavat pitkäaikaista kunnossapitoyhteistyötään

Caverion ja Teollisuuden Voima (TVO) ovat allekirjoittaneet kunnossapitoyhteistyötä koskevan jatkosopimuksen Eurajoella sijaitsevien Olkiluoto 1 ja 2 -ydinvoimalaitosyksiköiden kunnossapitopalveluista. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Sopimus sisältää laitosyksiköiden sähköistyksen, automaation, teollisuusasennusten ja laitosyksiköiden prosessiputkistojen kunnossapitopalveluita. Palvelut painottuvat laitosyksiköiden vuosihuoltoihin, ja ne sisältävät teknisen huollon ja kunnossapidon ohella asiantuntijapalveluja sekä projektien toteutusta. Jatkosopimukseen sisältyy myös kiinteistöteknisiä palveluita.

”On hienoa jatkaa TVO:n kanssa yhteistyötä palvelujen tuottamisessa ja kehittämisessä. Tavoitteenamme on yhdessä kehittää laitosyksiköiden turvallisuutta ja luotettavuutta”, sanoo Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja Sakari Toikkanen.

”TVO haluaa edelleen yhdessä kehittää palveluiden sisältöä sekä turvallista työskentelyä yhteistyösopimuksin hyväksi todettujen kumppaneiden kanssa”, sanoo TVO:n tuotantojohtaja Marjo Mustonen.

Sopimus jatkaa yhteistyötä, joka on alkanut jo ydinvoimalaitosyksiköiden rakennusvaiheessa 1970-luvulla.

TVO kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme teollisuudelle.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Päivi Pyötsiä, markkinointipäällikkö, Caverion Teollisuuden ratkaisut, puh. 040 5468 071, paivi.pyotsia@caverion.com
Tilaa tiedotteet: