Teollisuus

Teollisuus

Tarjoamme teollisuusasiakkaillemme erikoisosaamista, konsepteja ja ratkaisuja, jotka perustuvat vuosikymmenien kokemukseen. Voimme lisätä tuotannon tehokkuutta prosessien kehittämisen sekä teknisen huollon ja kunnossapidon avulla.

Toimitamme teknisiä järjestelmiä ja johdamme prosesseja kaikilla teollisuudenaloilla. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme teollisia komponentteja, kuten putkistoja, kattiloita ja säiliöitä.

Meillä on laaja valikoima teollisuuden kunnossapitopalveluja

 • tuotantoprosessien
 • kunnossapitokumppanuuksien
 • ulkoistuspalvelujen

yksittäisistä projekteista kokonaisvaltaiseen ylläpitoon.

Työterveys, työturvallisuus ja ympäristö ovat ensisijaisia kaikissa projekteissamme. Painotamme työterveyden, ennakoivan turvallisuustyön ja hätävalmiuden tärkeyttä sekä ympäristövaikutusten vähentämistä ja ympäristösäädösten noudattamista. Asiakkaitamme palvelevat paikalliset ammattilaiset.

Tuotantolinjojen tehokkuuden ja käyttäjäkunnossapidon parantaminen

Parannamme prosessien käyttäjäkunnossapitoa ja tuotantolinjojen tehokkuutta (KNL-tunnusluvulla mitattuna) eliminoimalla prosessia hidastavat ja toimintahäiriöitä aiheuttavat tekijät ja vähentämällä näin materiaalihävikkiä ja seisokkeja.

Tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa voimme maksimoida tuotantoprosessin

 • käytettävyyden
 • nopeuden
 • laadun.

Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita asiakkaidemme teknisiin investointeihin laitosten koko elinkaaren ajan, muun muassa uusien tuotantolinjojen perustamisessa ja laitteiden uusimisessa. Lue lisää asiantuntijapalveluista. Parannamme myös prosessien käytettävyyttä ja tehokkuutta teollisen internetin ja Big Dataan perustuvan analytiikan avulla.

Teollisuudelle suunniteltu palveluiden johtamisen kokonaisuus tarjoaa osaamista, joustavuutta ja kustannustehokkuutta esimerkiksi henkilöstön ulkoistusten, yhteisyritysten ja muiden asiakaskohtaisten ratkaisujen kautta.

Tekninen huolto ja kunnossapito teollisuudelle

Tekninen huolto ja kunnossapito sisältää

 • ennakoiva huolto ja kunnossapito
 • mekaaniset asennukset
 • varaosien optimointi.

Lisäksi voimme toimittaa kohteeseen turvallisuusjärjestelmät, kuten kulunvalvonnan, videovalvonnan, palonilmaisimet, palohälyttimet ja sammutusjärjestelmät. Annamme kaikille asentamillemme teknisille tuotteille laatutakuun.

Optimaaliset ratkaisut kaikkien asiakkaiden tarpeisiin

Palvelemme asiakkaitamme heidän kaikissa tarpeissaan, mukaan lukien kiireelliset palvelupyynnöt, kokonaisvaltainen prosessinkehittäminen, tuotantojärjestelmien koko elinkaaren kattava ennakoiva kunnossapito, ammattilaisten ulkoistaminen ja integroitu kiinteistöjohtaminen. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista. Saat kaikkiin tarpeisiisi läpinäkyvää palvelua yhdeltä palveluntarjoajalta, yhden yhteyshenkilön kautta. Riippumattomana toimijana pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun kunkin asiakkaan tarpeisiin.

Lue lisää energiansäästösopimuksista ja toiminnallisuustakuusta. 

Referenssejä

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntijohtaja, teollisuuden prosessit
Jukka Luotolinna
puh. 040 840 3000

Myyntijohtaja, teollisuuden kiinteistötekniikka
Jani Kurkimaa
puh. 050 329 7632

 
Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja

Yhteydenottopyyntö


 

Edut asiakkaalle 

 • Toimialaosaaminen 

 • Turvallinen toiminta ja hyvä työturvallisuus työkohteessa  

 • Kustannustehokkaat teollisuuden prosessit  

 • Pienemmät kustannukset ja riskit ennakoivan kunnossapidon ansiosta  

 • Tehokkaat asennusprojektit: huolellinen ennakkosuunnittelu, esivalmistus 

 • Kestävät elinkaariratkaisut  

 • Kaikki järjestelmät ja tuotteet yhdeltä asiantuntevalta kumppanilta  

 • Tekninen huolto ja kunnossapito ympäri vuorokauden  

Kiinteistöt voidaan liittää etävalvonta- ja etähallintapalveluun, jolla taataan oikeat olosuhteet. Voimme kehittää ja asentaa turvallisuusjärjestelmiä, kuten kulunvalvonnan, keskushälytysaseman, murtohälytykset, videovalvonnan ja palontorjuntajärjestelmät. Kaikki järjestelmät toteutetaan kehittyneille alustoille.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi läpinäkyvää palvelua yhdeltä palveluntarjoajalta, yhden yhteyshenkilön kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.