Teollisuus

Caverion on Suomen suurin teollisuuden kunnossapitopalveluja tarjoava yhtiö Suomessa. Palveluvalikoimamme kattaa tuotantoprosessien kunnossapidon, yksittäisistä palveluista kokonaisvaltaisiin kunnossapitokumppanuuksiin.

Toimimme kaikilla teollisuuden aloilla ja tarjoamme parhaat ratkaisut, jotka perustuvat vuosikymmenien kokemukseen. Asiakkaamme ja meidän yhteinen tavoitteemme on tuotannon tehokkuuden lisääminen, jossa avainsanoina ovat prosessien kehittäminen sekä tekninen huolto ja kunnossapito

Tarjoamme palveluita laajasti teollisuuden eri osa-alueille

 • tuotantoprosessit ja niiden tehostaminen
 • ulkoistuspalvelut
 • kunnossapidon kumppanuudet
Kumppanuuksissa otamme kokonaisvastuun laitoksen kunnossapidosta. Palvelemme yksittäisissä projekteissa tai kokonaisvaltaisesti koko elinkaaren ajan tuotantolaitoksen ylläpidossa.

Paikalliset teollisuuden ammattilaiset palvelevat asiakkaitamme lähellä asiakkaan tuotantolaitosta.

Työterveys, työturvallisuus ja ympäristö ovat ensisijaisia kaikissa projekteissamme. Painotamme ennakoivan turvallisuustyön, työterveyden ja hätävalmiuden tärkeyttä sekä ympäristövaikutusten vähentämistä ja ympäristösäädösten noudattamista.


Tuotantolinjojen tehokkuuden ja käyttäjäkunnossapidon parantaminen

Parannamme käyttäjäkunnossapitoa ja tuotantolinjojen tehokkuutta (KNL-tunnusluvulla mitattuna) poistamalla tuotantoprosessia hidastavat ja toimintahäiriöitä mahdollisesti aiheuttavat tekijät ennakoivan kunnossapidon keinoin ja vähentämällä tarpeettomia tuotantolinjojen pysäytyksiä ja materiaalihävikkiä.

Tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa voimme maksimoida tuotantoprosessin

 • käytettävyyden
 • nopeuden
 • laadun.

Lisäksi tarjoamme asiantuntijapalveluita teknisiin investointeihin laitosten koko elinkaaren ajan, joita ovat muun muassa uusien tuotantolinjojen perustaminen ja laitteiden uusiminen. Parannamme myös prosessien käytettävyyttä ja tehokkuutta teollisen internetin ja big dataan perustuvan analytiikan avulla.

Teollisuudelle suunniteltu palveluiden johtamisen kokonaisuus tarjoaa osaamista, joustavuutta ja kustannustehokkuutta esimerkiksi henkilöstön ulkoistusten, yhteisyritysten ja muiden asiakaskohtaisten ratkaisujen kautta.

Tekninen huolto ja kunnossapito teollisuudelle

Tekninen huolto ja kunnossapito sisältää

Lisäksi voimme toimittaa kohteeseen turvallisuusjärjestelmät, kuten kulunvalvonnan, videovalvonnan, palonilmaisimet, palohälyttimet ja sammutusjärjestelmät. Annamme kaikille asentamillemme teknisille tuotteille laatutakuun.

Optimaaliset ratkaisut kaikkien asiakkaiden tarpeisiin

Palvelemme asiakkaitamme heidän kaikissa tarpeissaan, mukaan lukien kiireelliset palvelupyynnöt, kokonaisvaltainen prosessinkehittäminen, tuotantojärjestelmien koko elinkaaren kattava ennakoiva kunnossapito, ammattilaisten ulkoistaminen ja integroitu kiinteistöjohtaminen.

Olemme luotettava, vastuullinen ja vakavarainen kumppani. Saat kaikkiin tarpeisiisi läpinäkyvää palvelua yhdeltä palveluntarjoajalta, yhden yhteyshenkilön kautta. Riippumattomana toimijana pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen ratkaisun kunkin asiakkaan tarpeisiin. 

Referenssejä

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntijohtaja, teollisuuden prosessit
Toni Rauvanto
puh. 050 537 4199

Myyntijohtaja, teollisuuden kiinteistötekniikka
Jani Kurkimaa
puh. 050 329 7632 

Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Edut asiakkaalle 

 • Toimialaosaaminen 

 • Turvallinen toiminta ja hyvä työturvallisuus työkohteessa  

 • Kustannustehokkaat teollisuuden prosessit  

 • Pienemmät kustannukset ja riskit ennakoivan kunnossapidon ansiosta  

 • Tehokkaat asennusprojektit: huolellinen ennakkosuunnittelu, esivalmistus 

 • Kestävät elinkaariratkaisut  

 • Kaikki järjestelmät ja tuotteet yhdeltä asiantuntevalta kumppanilta  

 • Tekninen huolto ja kunnossapito ympäri vuorokauden  

Kiinteistöt voidaan liittää etävalvonta- ja etähallintapalveluun, jolla taataan oikeat olosuhteet. Voimme kehittää ja asentaa turvallisuusjärjestelmiä, kuten kulunvalvonnan, keskushälytysaseman, murtohälytykset, videovalvonnan ja palontorjuntajärjestelmät. Kaikki järjestelmät toteutetaan kehittyneille alustoille.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi läpinäkyvää palvelua yhdeltä palveluntarjoajalta, yhden yhteyshenkilön kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista.