8760 Käyttökeskus toimii parhaan tuotannon ja suorituskyvyn varmistamiseksi

Käyttökeskusinsinöörit varmistavat parhaan mahdollisen tuotantotehon.

Käyttökeskusinsinöörit varmistavat parhaan mahdollisen tuotantotehon.

Kun puhutaan voimalaitoksesta, olipa kyseessä sitten sähköasema, tuulivoimala tai aurinkopuisto, liittyy siihen omat haasteensa sekä laaja määrä erinäisiä säädöksiä. Kaikkien vaatimusten täyttämiseksi laitos vaatii myös monien eri osa-alueiden sujuvaa toimintaa. Sähkön laatu- ja verkkovaatimukset, korjaava ja ennaltaehkäisevä kunnossapito sekä toiminnanohjaus.

Caverionin 8760 Operation's -palveluiden avulla saat investoinnistasi maksimaalisen tuotannon ja parhaan mahdollisen suorituskyvyn, olipa kyseessä tuulivoima, aurinkovoima, vesivoima tai sähköasema.
8760 Control Center -palveluihimme kuuluvat voimalaitosten käyttötoimenpiteet, etävalvonta sekä raportointipalvelut. Käyttökeskuksemme yhdistää kaikki operatiiviset tehtävät ja tarjoaa sinulle yhden yhteyspisteen, josta voit ratkaista kaikki voimalaitoksesi mahdolliset ongelmatilanteet.

Tällä hetkellä operoimme tuuli- ja aurinkopuistoja seitsemään eri maahan ja operoitavien voimalaitosten yhteenlaskettu tuotantoteho on verrattavissa muutamiin ydinvoimaloihin.

Voimalaitoksen käyttö

Käyttökeskusinsinöörien ryhmä operoi tehokkaasti ja järjestelmällisesti voimalaitoksiasi turvattujen etäyhteyksien kautta ympäri vuorokauden, joka ikinen päivä, 8760 tuntia vuodessa, parhaan mahdollisen tuotantotehon varmistamiseksi. Tämä on elintärkeää, kun hajautettuun sähköntuotantoon siirrytään yhä enemmän. Asiantuntevat käyttökeskusinsinöörimme tekevät tarkastuksia ja säätöjä, ja heidän nopea reagointinsa hälytyksiin varmistaa voimalaitosten häiriöttömän toiminnan, mikä mahdollistaa paremman suorituskyvyn laadun pitkällä aikavälillä.

Toimimme tiiviissä yhteistyössä voimalaitoksen haltijan sekä jakeluverkkoyhtiöiden kanssa. Suoritamme päivittäin käyttökeskuksestamme voimalaitosten käyttöön kuuluvia toimenpiteitä kuten kytkentöjä, kytkentöjen johtamisia sekä toteutamme verkonhaltijan ohjauspyyntöjä.
Näitä toimenpiteitä teemme mm. Suomen seitsemänneksi suurimmalle voimalaitokselle.

Voimalaitoksen valvonta

Voimalaitokset ovat yleensä miehittämättömiä ja niitä valvotaan etänä ohjauskeskusten ja kameroiden avulla. Voimalaitos voidaan liittää tuulivoimapuistoon, aurinkopuistoon tai akkuenergian varastointijärjestelmään (BESS). Valvomme voimalaitoksiasi 24/7, 8760 tuntia vuodessa. Tarjoamme sinulle turvallista ja luotettavaa etävalvontaa voimalaitoksellesi, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen tehokkuuden ja paremman tuottavuuden.

Substation_monitoring_onsite

Kokonaisvaltainen asiantuntijuus

Tuotannon etävalvontamme minimoi paikallisen valvonnan tarpeen. Palvelukokonaisuutta voidaan laajentaa tekniseen konsultointipalveluun, tarkastuksiin tai jopa avaimet käteen -palveluun asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarjoamme myös Owner's Engineer -tyyppistä palvelua, luonnollisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Tavoitteena on maksimoida tuulipuiston tuotanto ja minimoida huolto- ja ylläpitokustannukset 8760-käyttökeskuksemme ja teknisten konsulttipalveluiden avulla.

Caverion tarjoaa kattavat palvelut tuulipuistojen valvontaan ja ohjaukseen. Tarjoamme kokonaisvaltaisia tuulipuistojen valvonta- ja ohjauspalveluja. Tätä palvelua tarjotaan myös teollisen mittakaavan aurinkovoimaloille.
Tällä hetkellä valvomme tuuli- ja aurinkovoimaa, mutta osaamisemme soveltuu myös monien muiden tuotantomuotojen valvontaan.

Ollaan yhteydessä

 
Kimmo Kaappola
Kimmo Kaappola
Kehityspäällikkö, Caverion Industria
Alisa Hast
Alisa Hast
Yksikön päällikkö, Operations, Caverion Industria