Lukitusjärjestelmillä kokonaishallintaan

Lukitusjarjestelmat Caverionilta

Olemme ABLOY- ja iLOQ-valtuutettu lukkoliike

Myymme, asennamme ja huollamme ABLOY:n ja iLOQ:n tuotteita. Tarjoamme lukituspalveluitamme erityisesti kiinteistöjen hallintaan erikoistuneille toimijoille sekä elinkaarihankkeisiin, joissa elektromekaanisilla avainpesä- ja lukitustuotteilla saavutetaan suurimmat hyödyt.

Tiesitkö? Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka vaaditaan 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne!

Älykkäillä elektromekaanisilla lukitusjärjestelmillä kokonaishallintaan

Nykyaikaiset elektromekaaniset lukitusjärjestelmät täydentävät kulunhallintajärjestelmiä tai täydentyvät kokonaisvaltaisiksi pääsynhallintaratkaisuiksi. Olemme kirjoittaneet aiheesta myös blogiimme, voit lukea kirjoituksen täällä.

Näin taataan kiinteistön turvallisuus säilyttäen kuitenkin avainten haltijoiden sujuvan kulkemisen ulko-ovelta työpisteille ja kiinteistön sisällä. Elektromekaaninen avain toimii, kuten perinteinen avain, mutta lisäksi se toimii  kulunvalvonnan tunnisteena, jolloin erillistä avainta ja kulkutunnistetta ei enää tarvita.    

Älykäs lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä yhdessä muuntautuvat eri tarpeiden mukaan koko kiinteistön elinkaaren ajan. Järjestelmä tarjoaa huolettoman käyttökokemuksen sekä erinomaisen käytettävyyden. Kulkuoikeuksien päivitykset älykkäissä kulunhallintajärjestelmissä onnistuvat joustavasti ja nopeasti etäpalvelulla.

Järjestelmät sopivatkin erinomaisesti kohteisiin, joissa muutostarpeet ovat edellytys toimivalle kiinteistölle. Vanhatkin lukitusjärjestelmät ovat muutettavissa älykkäiksi vain avainpesiä vaihtamalla!

Olemme erikoistuneet elektromekaanisiin tuotteisiin, kuten ABLOY:n APERIO, PROTEC2 CLIQ ja PULSE -lukitusjärjestelmä sekä iLOQ:n uusimpiin S5-tuotteisiin.

Tarjoamme palveluja valtakunnallisesti

  • Asiantuntijapalvelut: Avainhallinta- ja kulunhallintapalvelut
  • Suunnittelu ja hankekehitys: Lukitusjärjestelmien suunnittelu
  • Projektin toteutus: Lukitusjärjestelmien asennukset
  • Projektin johtaminen
  • Pääkäyttäjäpalvelut
  • Lukitusjärjestelmien tekninen huolto ja kunnossapito
  • Integroidut turvajärjestelmät
  • Serverihotellipalvelut

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä

Sami Viholainen
puh. 050 466 9598 
sami.viholainen@caverion.com

 

Referenssejä