Lukitusjärjestelmät

Olemme ABLOY-valtuutettu lukkoliike. Myymme, asennamme ja huollamme ABLOY:n tuotteita. Olemme erikoistuneet ABLOY:n elektromekaanisiin tuotteisiin, kuten APERIO, PROTEC2 CLIQ, Traka-avainkaappiratkaisut, ABLOY PULSE -lukitusjärjestelmä, sekä sähkömekaanisiin lukkorunkoihin. 

Tiesitkö? Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka vaaditaan 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne!

ABLOY PULSE - älykäs lukitusjärjestelmä

ABLOY PULSE on älykäs lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä koko elinkaarelle ja se muuntautuu eri tarpeiden mukaan. Se tarjoaa huolettoman käyttökokemuksen sekä erinomaisen käytettävyyden. Vanhakin lukitus on muutettavissa PULSE-järjestelmäksi vain lukkopesää vaihtamalla.

Kulkuoikeuksien päivitys onnistuu helposti ja järjestelmä sopiikin erinomaisesti kohteisiin, missä vaihtuvuus ja käyttömäärät ovat suuria, kuten esimerkiksi vuokrataloyhtiöihin, opiskelija-asuntoihin, asunto-osakeyhtiöihin, oppilaitoksiin, toimisto- ja liikekiinteistöihin, terveyskeskuksiin sekä palvelutaloihin. 

Järjestelmä ABLOY:n sivuilla 

Luotettava kumppanisi myös ABLOY OS -palveluissa

Olemme myös ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjä, asennusliike sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottaja. ABLOY OS on käyttöjärjestelmä, jolla hallitset kriittisen infrastruktuurin ja kiinteistöjen turvallisuuden ja liikkumisen ekosysteemiä turvallisesti, vaivattomasti ja reaaliaikaisesti. Kaikki onnistuu yhdestä ja samasta käyttöliittymästä. 


ABLOY OS sopii esimerkiksi sairaalakiinteistöihin, erilaisille kampuksille, kunnille sekä tilakeskuksille, teollisuuden kiinteistöihin, kauppoihin ja kauppakeskuksiin, vesi- ja energialaitoksiin, teleoperaattoreiden kiinteistöihin sekä älykaupunkeihin.
 
Tutustu tarkemmin palveluumme
Järjestelmä ABLOY:n sivuilla

Tarjoamme palveluja valtakunnallisesti

  • Asiantuntijapalvelut: Avainhallinta- ja kulunhallintapalvelut
  • Suunnittelu ja hankekehitys: Lukitusjärjestelmien suunnittelu
  • Projektin toteutus: Lukitusjärjestelmien asennukset
  • Projektin johtaminen
  • Lukitusjärjestelmien tekninen huolto ja kunnossapito
  • Integroidut turvajärjestelmät
  • Serverihotellipalvelut

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä

Sami Viholainen
puh. 050 466 9598 


Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa:
etunimi.sukunimi@caverion.com

Referenssejä