Envac on nykyaikainen ja ekologinen jätteenkeräysjärjestelmä

Envac on alipaineella toimiva jätteenkeräysjärjestelmä, jonka avulla jätteet kerätään taajamista siististi ja näkymättömästi maanalaista imuputkistoa pitkin. Järjestelmä poistaa keräilyliikenteen kaduilta. Järjestelmä on näkymätön, hajuton ja se toimii täysin automaattisesti.

Envacin avulla voidaan luoda siisti, viihtyisä ja tehokas ympäristö asuintaloihin, toimitiloihin, sairaaloihin tai esimerkiksi lentokentille. Järjestelmän käyttö- ja ylläpitokulut ovat myös perinteistä keräilytekniikkaa edullisemmat.

Envac-jätteenkeruujärjestelmä koostuu keräyspisteistä, siirtoputkistosta ja jäteterminaalista. Käyttäjä lajittelee ja syöttää jätteet keräyspisteeseen, josta ne tyhjennetään automaattisesti jätejae kerrallaan. Putkistoa pitkin jätteet siirtyvät terminaaliin, jossa sijaitsevat jätekontit, alipaineentuottoyksikkö ja järjestelmän ohjauskeskus. Joka jätejakeella on oma konttinsa ja täydet keräyskontit kuljetetaan jatkokäsittelyyn.

Ainoa käyttäjälle näkyvä osa järjestelmää on keräyspisteet, joiden paikka voidaan valita tarpeen mukaan. Keräyspisteet voivat olla asuintalojen ja toimitilojen auloissa tai käytävissä tai pihapiirissä, jolloin ne voidaan maisemoida lähes huomaamattomiksi tai näkyviksi taiteellisiksi elementeiksi. Syöttöaukot on varustettu helposti avattavilla ja suljettavilla luukuilla.

Toimituksemme sisältää

  • Soveltuvuustutkimuksen
  • Suunnittelun
  • Asennuksen
  • Käyttö- ja ylläpitopalvelun

Järjestelmän valvonta ja ohjaus voidaan kytkeä Caverionin kiinteistövalvomoon.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssejä