Energiantuotannon ja -jakelun käytön ja kunnossapidon kumppanuudet

Autamme kehittämään energialaitosten ja -jakelun turvallisuutta ja energiatehokkuutta sekä vähentämään päästöjä. Me Caverionilla jaamme asiakkaillemme tärkeät kestävän kehityksen, tuotantovarmuuden ja työturvallisuuden arvot.

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä energiantuotannossa ja -jakelussa toimivien asiakkaiden kanssa. Palveluumme kuuluu erityyppisten voimalaitosten sekä sähkön- ja lämmönjakelun kunnossapito, tai kokonaisvaltainen käyttö ja kunnossapito, asiakkaan strategian ja tavoitteiden mukaisesti. 

Tarjoamme Suomen kattavimman osaamisen erityyppisistä voimalaitoksista, vesivoimasta ja kaukolämpöverkoista. Vastaamme esimerkiksi noin kymmenesosasta Suomen kaukolämmön tuotannosta. Eri polttoaineita käyttävien yhteistuotanto- ja lauhdevoimalaitosten lisäksi hoidamme lähes kuuttakymmentä vesivoimalaitosta ja yli 2.300 kilometrin edestä kaukolämpöverkkoja.

Kunnalliset energiayhtiöt ja päättäjät saavat meiltä erikoistuneen asiantuntijapalvelun tuotantolaitosten ja -menetelmien tuottavuuden nostamiseksi sekä kunnossapidon ja käytön kehittämiseksi.

Käytön ja kunnossapidon ulkoistukset

Käyttö- ja kunnossapitokumppaninasi tuemme sinua energia-alan haasteissa operoimalla tuotanto-omaisuutta optimaalisella tavalla – asiakas voi meillä keskittyä rauhallisin mielin omaan ydinliiketoimintaansa. Autamme ylläpitämään ja kehittämään voimalaitosomaisuuden ja jakeluverkoston arvoa.

Huippumodernit digitaaliset palvelumme tekevät toiminnasta aiempaa suunnitellumpaa ja ennustavampaa. Maksimoimme energiantuotannon käyttövarmuuden reaaliaikaisen prosessidatan, analytiikan ja automatisoitujen ohjeistusten avulla. Kehitämme omaa toimintaamme jatkuvasti. Etsimme asiakkaamme kanssa muun muassa energiatehokkaita, innovatiivisia ratkaisuja laitteistoihin ja prosesseihin. 

Vastuullamme on tällä hetkellä kokonaisuudessaan mm. useita yhteistuotanto- ja vesivoimalaitoksia, kaukolämpöverkkoja ja varavoimalaitoksia.

Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Myyntijohtaja Toni Rauvanto
puh. 050 537 4199

Katso myös uudenaikaiset ratkaisumme käyttövarmuuden optimointiin