Finnair_Helsinki_Airport_Terminal_Man_Boy_Departures_Board_v8_pieni.jpg
23.05.2023 Lehdistötiedote

Caverionin ja Finnairin kumppanuus kiinteistöjen teknisessä huollossa ja kunnossapidossa jatkuu uuden sopimuksen myötä

 

Caverion on jatkossakin lentoyhtiö Finnairin kumppani Helsinki-Vantaan lentoasemalla sijaitsevien kiinteistöjen teknisessä huollossa ja kunnossapidossa. Sopimus kattaa noin 15 kiinteistöä, joiden pinta-ala on yhtensä yli 130 000 m2. Palvelusopimus on jatkoa jo vuonna 2007 alkaneelle yhteistyölle.

”Finnairin toimintaympäristö on muuttunut paljon viime vuosina. Caverion on pystynyt vastaamaan joustavasti uusiin tarpeisiimme ja olemme yhdessä kehittäneet uusia toimintatapoja, prosesseja ja työkaluja”, sanoo Finnairin kiinteistöjohtaja Arne Ziessler.

Caverion vastaa kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien ennakkohuolloista ja korjauksista. Kiinteistöt on liitetty Caverionin etähallintaan ja Finnairilla on käytössään Caverion SmartView-alusta, jonka avulla käytännön toimintaprosessit ovat sujuvia.  Yhteistyössä on kehitetty erityisesti ylläpidon toimintoja ja haettu keinoja kustannustehokkuuden parantamiseen toimintaprosesseja uudistamalla.   

”Olemme iloisia pitkäjänteisestä kumppanuudestamme Finnairin kanssa. Sen myötä olemme oppineet tuntemaan lentoliikenteen erityispiirteet ja -vaatimukset. Olemme muokanneet toimintatapoja ja yksittäisiä työsuorituksia mahdollisimman tarkoituksenmukaisiksi, jotta ne tukevat parhaalla tavalla Finnairin omaa toimintaa ”, sanoo Caverion Suomen Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Raimo Ojanen.  

Teknisessä huollossa ja kunnossapidossa analysoidaan, varmistetaan ja optimoidaan kiinteistöteknisten järjestelmien toimintaa. Älykkäät teknisen huollon ja kunnossapidon ratkaisut tekevät huollon ja koko kiinteistön toiminnasta ennakoitavaa ja turvallista. Kiinteistön tekniset järjestelmät pysyvät kunnossa pidempään ja toimivat energiatehokkaasti.

Lue lisää teknisen huollon ja kunnossapidon palveluistamme kiinteistöille   

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Raimo Ojanen, liiketoimintajohtaja, Caverion Suomi Oy, p. +358 50 390 2004, raimo.ojanen(a)caverion.com Finnairin media desk, +358 9 818 4020, comms(a)finnair.com
Tilaa tiedotteet: