Jacob-Gotzsche-Caverion-by-Baltic-Sea.jpg
28.09.2023 Lehdistötiedote

Caverion tukee John Nurmisen Säätiötä – lahjoittaa 15 000 euroa Itämeren pelastamiseksi

Caverion jatkaa John Nurmisen Säätiön tukemista. Säätiön tehtävänä on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville.

"Yhtiössämme työskentelee 15 000 ihmistä, joten halusimme lahjoittaa saman määrän euroissa maantieteellisen sydämemme, Itämeren, suojelemiseksi. Keskitymme Caverionissa kestävään kehitykseen ja tukemaan asiakkaitamme säästämään energiaa ja vähentämään hiilidioksidipäästöjään. Tämä auttaa pelastamaan Itämerta, samoin kuin John Nurmisen Säätiön tukeminen – olemme Caverionissa iloisia näistä merkityksellisistä, yhteensopivista teoistamme”, sanoo Jacob Götzsche, Caverionin toimitusjohtaja. 

​​​

Caverion on yksi John Nurmisen Säätiön avainkumppaneista. ”Lahjoitukset mahdollistavat pitkäjänteisen toiminnan meriympäristön tilan parantamiseksi ja merikulttuurin edistämiseksi. Vaikka Itämeren tila on parantunut viime vuosina, työtä on vielä paljon tehtävänä erityisesti ravinnekuorman leikkaamiseksi ja luontokadon ehkäisemiseksi”, sanoo John Nurmisen Säätiön toimitusjohtaja Annamari Arrakoski-Engardt. 

Caverion parantaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia älykkäissä ja kestävissä rakennetuissa ympäristöissä. Yhtiö kehittää ja laajentaa jatkuvasti asiantuntija-, suunnittelu- ja digitaalista palvelutarjontaansa kasvattaakseen asiakasarvoaan ja positiivista kädenjälkeään.

Caverionin maantieteellisenä sydämenä Itämeri yhdistää lähes kaikki yhtiön toimintamaat: Suomen, Ruotsin, Tanskan, Saksan, Puolan, Viron, Latvian ja Liettuan. Vuonna 2023 Caverion viettää 10-vuotisjuhlaa itsenäisenä yrityksenä. 

Lue lisää kestävän kehityksen työstämme

Lue lisää John Nurmisen Säätiöstä

 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Susanna Hietanen, Senior Communications Manager, Caverion Oyj, susanna.hietanen@caverion.com, puh. +358 50 3595 701
Tilaa tiedotteet: