Brand laboratory worker wearing a face mask.jpg
09.03.2023 Lehdistötiedote

Caverion toimitti puhdastilat Nexperialle Saksassa

Digitalisaation lisääntyessä puolijohteiden kysyntä on kasvanut voimakkaasti - ja sen myötä myös puhdastilojen tarve. Nexperia, globaali elektroniikka-alan yritys, tuottaa Hampurissa vuosittain yli 100 miljardia komponenttia, joita tarvitaan maailmanlaajuisesti kaikissa elektronisissa järjestelmissä. Caverionin osaaminen auttaa pitämään Nexperian tuotannon viimeisimpien standardien mukaisena.

Caverion luovutti hiljattain ISO4-sertifioidun puhdastilan puolijohdevalmistaja Nexperia Germany GmbH:n Hampurin tuotantolaitokselle. Nykyistä puhdastilaa on laajennettu noin 700 neliömetrillä.

"Olemme valmistaneet puolijohteita täällä Hampurin Lokstedtin toimipaikassa yli 70 vuotta ja modernisoineet sitä jatkuvasti. Kunnianhimoisten kasvutavoitteidemme saavuttamiseksi olemme tyytyväisiä Caverionin kaltaisiin luotettaviin kumppaneihin, joiden kanssa meillä on pitkäaikainen yhteistyö," kertoo Achim Kempe, Nexperian operatiivinen johtaja (COO).

Erittäin korkeat hygienia- ja turvallisuusstandardit

Caverion vastasi puhdastilan kokonaistoteutuksesta, mukaan lukien jäähdytys-, ilmanvaihto-, lämmitys- ja höyryliitäntöjen tekniset toteutukset sekä suodatinpuhallinyksiköiden automaatio.

Caverionin asiantuntijat ovat asentaneet järjestelmät noin 50 000 m³ ulkoilman käsittelyyn, asentaneet noin 330 suodatinpuhallinyksikköä jäähdyttimineen ja noin 120 sprinkleripäätä. Lisäksi asennettiin seinä- ja kattojärjestelmät, mukaan lukien tarvittavat teräsrakennetyöt. Hankkeen päätteeksi kaikki tekniset komponentit sekä seinä- ja kattomoduulit otettiin käyttöön ja validioitiin.

"Tämä hanke vaati hyvin erityistä puhdastila-asiantuntemusta, jotta tiukasti säännellyt hygienia- ja turvallisuusvaatimukset voitiin täyttää", kertoo Manfred Simmet, Caverionin Saksan divisioonan johtaja. "Olemme ylpeitä omasta puhdastilatiimistämme, jolla on todistetusti tehnyt useita onnistuneita puhdastilojen toteutuksia jopa korkeimmilla ISO-tasoilla", hän jatkaa.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: