Uppsala Stadhus-3.png © Henning Larsen architects
03.10.2019 Sijoittajauutinen

Peab valitsi Caverionin kumppanikseen Uppsalan kaupungintalon kunnostus- ja laajennusprojektiin

Caverion on tehnyt sopimuksen rakennusyhtiö Peabin kanssa Uppsalan kaupungintalon ja sitä ympäröivän julkisen tilan kunnostuksesta ja laajennuksesta. Caverion vastaa seuraavista teknisistä järjestelmistä: lämmitys-, vesi- ja viemäri, ilmastointi ja sähköistys.

”Tavoitteena on saada kaupungintalon kunnostetulle ja laajennetulle osalle BREEAM:in sertifikaatti luokituksella erinomainen. Olemme iloisia saadessamme Caverionin kaltaisen kokeneen kumppanin huolehtimaan teknisten ratkaisujen kokonaisuuden toteuttamisesta”, kertoo Johan Eskilsson, Operations Manager, Peab.

Projektin loppuasiakas on Uppsalan kunta, ja uuteen kaupungintaloon tulee muun muassa tiloja kunnan hallinnolle ja näyttelyille, konferenssikeskus, palveluita asukkaille ja ravintoloita. Projekti on pinta-alaltaan noin 27 000 neliömetriä, ja sen on suunniteltu valmistuvan kahdessa vuodessa.

”Olemme erittäin innoissamme päästessämme mukaan näin tärkeään projektiin Uppsalassa. Kustannustehokkaan kokonaisratkaisun lisäksi pystyimme tarjoamaan projektille selkeän organisaation, jossa yksi projektipäällikkö vastaa kokonaisuudesta. Meillä on vahva tiimi ja erittäin hyvä tekninen osaaminen - nämä ovat avaintekijöitä useamman teknisen järjestelmän koordinoinnissa, sanoo Juha Mennander, Johtaja, Caverion Ruotsi.

Lue lisää palveluistamme pääurakoitsijoille

Havainnekuvat: Henning Larsen architects

 Henning Larsen architects

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Erika Björnesparr, Markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Caverion Ruotsi, puh. +46 73 050 92 85, erika.a.bjornesparr@caverion.com Peab: Johan Eskilsson, Operations Manager, puh. +46 73 337 14 29, johan.eskilsson@peab.se
Tilaa tiedotteet: