Photo: Varde Solutions
25.02.2019 Sijoittajauutinen

Caverion modernisoi Norjan kauppakorkeakoulun talotekniikan

Caverion ja pääurakoitsija HENT ovat solmineet sopimuksen talotekniikan kokonaistoimituksesta Norjan kauppakorkeakoulun peruskorjaukseen Bergenissä. Sopimuksen arvo on 9 miljoonaa euroa. Projektin rakennuttaja on Statsbygg, Norjan valtion kiinteistökehittäjä. 

Peruskorjauksen tavoitteena on parantaa energiatehokkuutta ja säästää kustannuksia modernisoimalla 12 000 neliömetrin rakennus. Caverionin talotekniikan kokonaistoimitukseen sisältyy lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, mukaan lukien AV, sekä turvallisuus- ja automaatiojärjestelmät. 

”Yhteistyömme Caverionin kanssa on toiminut hyvin useissa aiemmissa projekteissa, ja iloitsemme saadessamme tähän tärkeään projektiin luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin. Kaikkien kumppanien tiivis yhteistyö ja erikoisosaamisen soveltaminen on olennaista sen varmistamiseksi, että loppuasiakas, eli valtion kiinteistökehittäjä Statsbygg, saa parhaan mahdollisen hyödyn”, sanoo HENT:n markkinointipäällikkö Simon Stevnebø. 

”Vanhojen rakennusten ja niiden teknisten järjestelmien peruskorjaus ja modernisointi on yksi parhaimmista keinoista parantaa energiatehokkuutta. Rakennukset aiheuttavat kolmasosan Euroopan hiilidioksidipäästöistä. Älykkäämmän teknologian päivittäminen rakennuksiin on ilmaston kannalta hyödyllistä”, sanoo Caverionin Norjan divisioonajohtaja Knut Gaaserud.  

Caverionin työt alkavat toukokuussa 2019 ja valmistuvat vuoteen 2020 mennessä. Lue lisää palveluistamme pääurakoitsijoille

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja antaa: Roar Andersen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, Caverion Norja, puh. +47 908 30 310, roar.andersen@caverion.com
Tilaa tiedotteet: