12.03.2019 Sijoittajauutinen

Caverion ja Borealis Polymers uusivat kumppanuussopimuksen

Borealis Polymers Oy on valinnut Caverionin jatkamaan Porvoon Kilpilahden tuotantolaitostensa kunnossapidon kumppanina. Sopimus on jatkoa aikaisemmille kahdeksalle sopimusvuodelle.  Sopimuksen arvoa ei julkaista.

Caverionin Teollisuuden ratkaisut on Suomen johtavia teollisuuden palveluiden tarjoajia, ja yhtiöllä on pitkä kokemus eri teollisuuden alojen kunnossapidon kumppanuuksista. Borealiksen Kilpilahden tuotantolaitoksella työskentelee päivittäin yli 60 Caverionin työntekijää putkisto-, teräsrakenne-, laite-, sähkö-, instrumentointi- ja automaatiokunnossapidossa sekä varastoiminnoissa.

”Kumppanuuden jatkaminen Caverionin kanssa on meille luonnollinen jatkumo. Olemme olleet tyytyväisiä Caverionin tekemän kunnossapitotyön laatuun sekä sitoutumiseen turvallisuusnäkökohtien kehittämiseksi. Yhteistyöllä voimme kehittää kunnossapitopalveluita edelleen eteenpäin vaativassa ympäristössä”, sanoo Borealis Polymers Oy:n kunnossapito ja seisokkiosastonpäällikkö Jouko Mäkelä.

”Kumppanuussopimus Borealiksen kanssa on Caverionille erittäin merkittävä. Sopimuksen jatkuminen takaa osaamisen ja henkilöstön kehittämisen pitkäjänteisesti, ja tulemme lisäämään resursseja erityisesti hitsaajien, asentajien sekä sähköautomaatioasentajien osalta. Olemme ylpeitä siitä, että työturvallisuus on kehittynyt sopimuksen aikana positiiviseen suuntaan ja että sitä parannetaan jatkuvasti avoimessa yhteistyössä Borealiksen henkilöstön kanssa. Haluamme olla luotettavin ja turvallisin kumppani”, sanoo teollisuuden kumppanuusasiakkuuksista Etelä-Suomessa vastaava Olli Kelorita Caverionilta.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Olli Kelorita, avainasiakaspäällikkö, Caverion, puh. +358 40 8232 854, olli.kelorita@caverion.com  Jouko Mäkelä, kunnossapito ja seisokkiosastonpäällikkö, Borealis Polymers Oy, puh. +358 50 3794 073
Tilaa tiedotteet: