Leoni AG.jpg Leoni AG
25.01.2018 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa 12 miljoonan euron arvosta kiinteistöteknisiä ratkaisuja uuteen tehtaaseen Saksassa

Caverion toimittaa 12 miljoonan euron arvosta kiinteistöteknisiä ratkaisuja uuteen tehtaaseen Saksassa

Caverion ja rakennusliike Ed. Züblin AG ovat allekirjoittaneet sopimuksen kiinteistöteknisten ratkaisujen toimituksesta Nürnbergin lähellä sijaitsevaan Leonin tehtaaseen. Leoni on Euroopan johtava kaapeleiden ja kaapelijärjestelmien toimittaja autoteollisuudelle ja muille teollisuudenaloille. Projekti sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa.

Uuden rakennuskokonaisuuden pinta-ala on 57 000 neliömetriä. Se sisältää tuotantotilat, laboratorion, tutkimus- ja kehityskeskuksen sekä toimistosiiven. Leoni aikoo monipuolistaa autoteollisuuden, tietoliikenteen ja liikenneinfrastruktuurin käyttöön tarkoitettujen kaapelien valmistusta ja laajentaa automaattisten ajojärjestelmien käyttöön tarkoitettujen, uusinta tekniikkaa edustavien datajohtimien tutkimusta ja tuotekehitystä.

”Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä Caverionin kanssa jo useiden vuosien ajan”, toteaa Ed. Züblin AG:n Tekniset rakennuslaitteet -tiimin johtaja Sven Sittig. ”Olemme toteuttaneet yhdessä suuria ja kiireellisiä rakennusprojekteja. Niistä saadun kokemuksen perusteella suhtaudun erittäin myönteisesti tulevaan projektiimme.”

”Olen iloinen, että Caverion on mukana tässä projektissa ja että voimme vahvistaa kumppanuutta asiakkaamme kanssa”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn. ”Ymmärrämme rakennusliikkeiden erityisvaatimukset ja tarjoamme heille taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti parhaat ratkaisut.”

Ed. Züblin AG kuuluu Caverionin pääurakoitsijat-asiakassegmenttiin. Lue lisää pääurakoitsijat-segmentin projekteistamme.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Beate Bredl, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 173 2612827, beate.bredl@caverion.com
Tilaa tiedotteet: