19.12.2018 Sijoittajauutinen

Caverion myy Puolan tytäryhtiönsä Strabagille

Caverion myy Puolan tytäryhtiönsä Strabagille

Caverion on sopinut Puolan tytäryhtiönsä koko osakekannan myynnistä STRABAG PFS Austria GmbH:lle, joka on osa rakentamiseen ja teknologiaan keskittyvää Strabag SE -pörssiyhtiötä.

“Puola ei ole ollut Caverionille kovinkaan merkittävä markkina-alue, ja olemme olleet maassa pieni toimija. Tytäryhtiön myynti on osa strategiamme toteutusta, jonka tavoitteena on taloudellisen tuloksemme parantaminen ja keskittyminen ydinliiketoimintoihimme päämarkkina-alueillamme. Uuden omistajan myötä Puolan toiminnoilla on hyvä mahdollisuus kehittyä ja toivomme heille menestystä tulevaisuuteen”, Caverion Oyj:n toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

Myytävän yhtiön, Caverion Polska Sp. Z o.o.:n, liikevaihto oli noin 12 miljoonaa euroa vuonna 2017, ja sillä oli noin 170 työntekijää. Puolan liiketoiminta on raportoitu osana Caverionin Itä-Euroopan divisioonaa.

Divestoinnin odotetaan toteutuvan vuoden 2019 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Kaupan toteutuminen on ehdollinen tavanomaisille ehdoille, mukaan lukien kilpailuviranomaisten hyväksynnät. Kauppahintaa ei julkisteta. Divestoinnilla ei ole olennaista vaikutusta Caverion-konsernin taloudelliseen asemaan tai tulokseen.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Martti Ala-Härkönen, talousjohtaja, Caverion Oyj, puh. 040 737 6633, martti.ala-harkonen@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: