MG_1282_Caverion_Kierikki 1000 x 770.jpg Pohjolan Voima Oyj
02.03.2018 Lehdistötiedote

Caverion ja PVO-Vesivoima jatkavat yhteistyötä vesivoimalaitosten paikalliskäytössä ja kunnossapidossa

Caverion ja PVO-Vesivoima jatkavat yhteistyötä vesivoimalaitosten paikalliskäytössä ja kunnossapidossa

Caverion ja PVO-Vesivoima ovat uusineet yhteistyösopimuksensa. Sopimus kattaa Pohjois-Suomen vesivoimalaitosten paikalliskäytön ja kunnossapidon. Tavoitteena on ylläpitää ja kehittää laitosten korkeaa käytettävyyttä.

”Caverion on kehittänyt toimintaa ja aktiivisesti vastannut haasteisiin. Toiminnan laatu on vastannut tilaajan odotuksia. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa”, toteaa PVO-Vesivoiman käyttöpäällikkö Teuvo Jouhten.

”Yhteistyö PVO-Vesivoiman kanssa on ollut avointa, tavoitteellista ja suoraviivaista. Kumppanuuden tavoitteena on kehittää myös omaisuusarvoa pitkäjänteisesti ja vastata tavoitteisiin kustannustehokkuudessa ja tuottavuudessa. Tästä on hieno jatkaa eteenpäin ja kehittää teollisuuden kunnossapitoa yhdessä PVO-Vesivoiman kanssa”, sanoo Sakari Toikkanen, Caverion Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja.

Yhteistyö alkoi syyskuussa 2013, kun PVO-Vesivoiman käyttö- ja kunnossapito-organisaation henkilöstö siirtyi Caverionin palvelukseen.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Päivi Pyötsiä, markkinointipäällikkö, Caverion Teollisuuden ratkaisut, puh. 040 546 8071, paivi.pyotsia@caverion.com
Tilaa tiedotteet: