Mikko_Vahaniitty_KEKSI_caverion_austria.jpg
07.11.2017 Sijoittajauutinen

Caverion modernisoi Perjentunnelin tunnelitekniikan Itävallassa

Caverion modernisoi Perjentunnelin tunnelitekniikan Itävallassa

Caverion on solminut Itävallan moottoriteitä hallinnoivan ASFINAG-yhtiön (Autobahnen- und Schnellstraßen-Finanzierungs-Aktiengesellschaft) kanssa sopimuksen Itävallan Tirolissa sijaitsevan Perjentunnelin turvalaitteistojen kunnostuksesta. Sopimus kattaa tunnelin keskijännite-, ilmanvaihto-, radio-, sähkö- ja ohjausjärjestelmien uusimisen. Sopimuksen arvo on 13 miljoonaa euroa.

"Olemme iloisia, että ASFINAG on valinnut Caverionin tähän projektiin. Kuten Wiltenerin tunneliprojektissa Innsbruckissa, meillä on tilaisuus osoittaa tekninen osaamisemme, työmme laatu ja kykymme toteuttaa toimitukset aina ajallaan", sanoo Caverionin Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Perjentunnelin projekti on ollut käynnissä toukokuusta 2016 lähtien. Käyttöturvallisuus paranee huomattavasti, kun tunneliin rakennetaan uusi toinen putki, olemassa oleva putki kunnostetaan ja tunneliin asennetaan uusinta turvatekniikkaa. Moottoritieosuus toimii Landeck-Zamsin pohjoisena ohitustienä, joka yhdistää Inn-laakson ja Stanzertalin.

Uuden putken työt valmistuvat vuoden 2018 loppuun mennessä. Kun ensimmäisen putken kunnostustyöt saadaan päätökseen vuoden 2019 loppuun mennessä, käytössä on kaksi nykyaikaista tunneliputkea.

ASFINAG kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. Lue lisää julkisen sektorin asiakassegmentistä.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Daniela Harrison, viestintäpäällikkö, Caverion Itävalta, puh. +43 50606 4267, daniela.harrison@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: