Dt Telekom Berlin_PM.jpg
27.06.2017 Sijoittajauutinen

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus toimistorakennukseen Saksassa

Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksen teleoperaattori Deutsche Telekomin Berliinin toimiston korjaukseen. Asiakkaana on kiinteistöpalveluyritys Strabag Property and Facility Services. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa euroa. 

Projektin teknisenä pääurakoitsijana Caverion vastaa kaikkien taloteknisten järjestelmien toteutuksesta: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, automaatio ja turvallisuus. 1920-luvulla rakennetussa kiinteistössä on 15 000 neliömetriä 10 kerroksessa, ja tilojen käyttö jatkuu myös peruskorjauksen ajan. Rakennuksessa oli aikoinaan Euroopan suurin puhelinvaihdekeskus.

Peruskorjauksella varmistetaan, että kiinteistö täyttää nykyiset rakennusstandardit. Hyvän sisäilman varmistamiseksi Caverion asentaa muun muassa seitsemän ilmanvaihtojärjestelmää ja 150 neliömetriä jäähdytyspalkkeja.

”Laaja työmaa ja lyhyt rakennusaika edellyttävät luotettavaa kumppania. Olemme osoittaneet osaamisemme monissa vastaavissa projekteissa, kuten Deutsche Telekomin pääkonttorin peruskorjauksessa Bonnissa”, sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonasta vastaava johtaja.

Projekti jatkuu maaliskuuhun 2018 saakka. 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: