© Hille Melbye Arkitekter
12.06.2017 Sijoittajauutinen

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus ostoskeskukseen Norjan Bergenissä

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus ostoskeskukseen Norjan Bergenissä 

Caverion ja pääurakoitsija LAB ovat sopineet suuresta projektista ostoskeskuksen laajennukseen Bergenissä, Länsi-Norjassa. Talotekniikan kokonaistoimitus on arvoltaan noin 11,2 miljoonaa euroa.

Ostoskeskuksen laajennus kattaa uuden, 50 000 neliömetrin rakennuksen, parkkialueen sekä elokuvateatterin. Caverion vastuulla on asiantuntijapalvelut, suunnittelu ja projektointi, projektin johtaminen ja projektin toteutus seuraavien talotekniikkajärjestelmien osalta: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, turvallisuus sekä automaatio.

“Näin suuressa ja vaativassa projektissa olemme riippuvaisia vakaista ja laadukasta jälkeä tekevistä kumppaneista. Olemme tehneet yhteistyötä Caverionin kanssa aiemminkin, ja luotamme yrityksen kykyyn tuottaa laadukkaita elinkaariratkaisuja,” sanoo Trygve Mo, LAB:n toimitusjohtaja.

 

”Suurten projektien yksikkömme on erikoistunut vaativien projektien johtamiseen. Yhtenäiset prosessit ja hyvä projektinjohto-osaaminen takaavat projektin toimittamisen sen laatuun, aikatauluun ja kustannuksiin liittyvien tavoitteiden mukaisesti", sanoo Knut Gaaserud, Caverionin Tanska-Norjan divisioonajohtaja.

Caverionin työ alkaa maaliskuussa 2017. Parkkialue valmistuu lokakuussa 2017, ostoskeskus lokakuussa 2018 ja elokuvateatterissa elokuussa 2019.

Lue lisää pääurakoitsijoille tarjoamistamme palveluista 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Roar Andersen, Liiketoiminnan kehitysjohtaja, Caverion Norja, puh.: +47 908 30 310, roar.andersen@caverion.com  
Tilaa tiedotteet: