Reaaliaikaisen valvonnan avulla voidaan optimoida koko kiinteistön toiminta ja vähentää kustannuksia
23.10.2017 Lehdistötiedote

Caverion digitalisoi kiinteistöjen kunnossapidon – tavoitteena kiinteistöjen kehittäminen, energiatehokkuuden parantaminen ja kustannusten optimointi

Caverion digitalisoi kiinteistöjen kunnossapidon – tavoitteena kiinteistöjen kehittäminen, energiatehokkuuden parantaminen ja kustannusten optimointi

Caverion lanseeraa uudistetun ServiFlex+ -konseptin kiinteistöjen tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon.  ServiFlex+ auttaa optimoimaan ja ennakoimaan ylläpitokustannuksia ja vähentämään kiinteistön energiankulutusta. ServiFlex+:n kehitystyö perustuu Caverionin mittavaan kokemukseen, joka on kertynyt yli 30 000 kiinteistöstä 12:ssa eri Euroopan maassa.

”ServiFlex+ on yksi uusimmista Caverionin markkinoille tuomista digitaalisten palveluiden innovaatioista. Olemme kehittäneet yhteistyössä asiakkaidemme kanssa esineiden internetiin pohjautuvia palveluita. Tavoitteena on helpottaa kiinteistöjen käyttöä ja ylläpitoa sekä auttaa asiakkaita optimoimaan olosuhteet ja hyödyntämään kiinteistöjään parhaalla mahdollisella tavalla. Keskitymme myös tulevaisuudessa asiakkaille lisäarvoa tuovien digitaalisten kiinteistöteknisten palvelujen kehittämiseen”, toteaa Caverionin Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja Thomas Hietto.

ServiFlex+ auttaa ennakoimaan ja optimoimaan kunnossapitokustannuksia

ServiFlex+ on kattava ennakoivan kunnossapidon palvelupaketti, joka laajimmillaan sisältää lakisääteiset, ennakoivat ja tarpeenmukaiset palvelut, tarvikkeet ja korjaukset.

”Reaaliaikaisen valvonnan avulla voidaan optimoida koko kiinteistön toiminta ja vähentää kustannuksia. Asiakas voi seurata kiinteistönsä tilannetta ja kunnossapitoa asiakasportaalista”, kertoo Caverionin kehityspäällikkö Jukka Paloniemi.

ServiFlex+ sisältää kolme eri ennakoivan kunnossapidon palvelutasoa: kulta (kattavin), hopea (sisältää tarvikkeet) ja pronssi (kunnossapito, ei sisällä tarvikkeita eikä korjauksia). Kaikkiin palvelutasoihin voi yhdistää kaikki eri tekniset järjestelmät: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, sähköistys, jäähdytys, turvallisuus, informaatio- ja viestintäteknologia sekä automaatio.

ServiFlex+ sopii kaikenlaisille kiinteistöille, kuten kouluille, toimistorakennuksille, liikekiinteistöille, ostoskeskuksille ja varastoille. Palvelun tarkoituksena on auttaa kiinteistöjen omistajia, kiinteistöjohtajia ja käyttäjiä ylläpitämään kiinteistön toimintaa ja viemään se aivan uudelle tasolle. ServiFlex+ -palveluiden myynti alkaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Lue lisää ServiFlex+ -palvelusta

Lisätietoja:

Jukka Paloniemi, kehityspäällikkö Caverion Suomi, puh. 050 390 1151, jukka.paloniemi@caverion.com

Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: