31.03.2015 Sijoittajauutinen

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus kuuteen opiskelija-asuinrakennukseen Norjassa

Caverion on sopinut rakennusliike Veidekke AS:n kanssa taloteknisten järjestelmien kokonaistoimituksesta kuuteen asuinrakennukseen Norjan Sogndalissa. Rakennukseen tulee opiskelija-asuntoja ja toimitukseen sisältyvät lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, sähkö- ja automaatiojärjestelmät. Projektin toteutuksen lisäksi Caverion vastaa suunnittelusta ja hankekehityksestä sekä projektin johtamisesta. Sopimuksen arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

Rakenteilla olevat kiinteistöt omistaa opiskelijajärjestö Studentsamskipnaden Sogn og Fjordande. Niihin tulee 150 asuntoa sekä parkkihallit 180 autolle. Kuuden rakennuksen kokonaispinta-ala on yhteensä noin 8 000 m2.

Osastopäällikkö Svein Even Dale Veidekkelta kertoo, että Caverion valittiin hankkeeseen koska se kykenee vastaamaan kiinteistön kaikkien teknisten järjestelmien toimittamisesta ja olemaan mukana hankkeen jokaisessa vaiheessa – niin suunnittelussa, projekin toteutuksessa kuin myös projektin johtamisessa.

“Projektiin liittyvät riskimme pienenevät ja säästämme aikaa ja rahaa kun voimme hoitaa kaikki asiat yhden kontaktin kautta. Teknisten järjestelmien välillä ei ole turhia saumoja, ja voimme olla varmoja siitä, että kaikki tekniset järjestelmät toimivat yhtenä kokonaisuutena parhaalla mahdollisella tavalla.”

Caverion on aloittanut työt kohteessa, ja ne on määrä saada päätökseen heinäkuussa 2016.

Kohteen kuva on ladattavissa seuraavan linkin kautta:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=5a0205db8827caee0886878818105a41

Lisätiedot:

Caverion Norja, Roar Andersen, viestintäjohtaja, +47 908 30 310, roar.andersen@caverion.no

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: