15.01.2015 Sijoittajauutinen

Caverion vastaa suuren venäläisen kauppakeskuksen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Moskovassa

Caverion vastaa suuren venäläisen kauppakeskuksen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta Moskovassa

Caverion on sopinut moskovalaisen GAGARINSKY-kauppa- ja viihdekeskuksen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Sopimus sisältää lämmitys-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto-, ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, informaatio- ja viestintäteknologia-, turvallisuus- sekä automaatiojärjestelmien teknisen kunnossapidon. Sopimus astui voimaan 1.1.2015 ja se on voimassa vuoden kerrallaan. Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Kauppakeskus on auki 13 tuntia viikon jokaisena päivänä ja Caverion on toimintavalmiudessa myös öisin. Sopimus työllistää yhteensä 36 henkilöä Caverionilta.

”Sopimus on osoittaa kykymme ja kokemuksemme suurten liiketilojen tehokkaassa kunnossapidossa”, sanoo toimitusjohtaja Vjatšeslav Karpovitš Caverionilta.

Kauppa- ja viihdekeskus GAGARINSKY sijaitsee Moskovan keskustassa lähellä Leninski prospektin metroasemaa. Kauppakeskukseen on hyvät liikenneyhteydet, sillä myös kolmas kehätie kulkee sen läheltä. Kauppakeskuksen kokonaispinta-ala on 200 000 m2, ja sen yhteydessä on kolmikerroksinen pysäköintitalo yli 2 500 autolle.

Kauppa- ja viihdekeskus GAGARINSKY kuuluu Caverionin Kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmenttiin.

Lisätiedot:

Caverion Venäjä, Vjatšeslav Karpovitš, toimitusjohtaja, puh: +7 915 490 46 21, Slava.Karpovich@caverion.ru

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: