19.03.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimitukset kahteen toimistokiinteistöön Helsingissä

Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimitukset kahteen toimistokiinteistöön Helsingissä

Caverion on tehnyt sopimuksen kahden kiinteistöosakeyhtiön kanssa talotekniikan kokonaistoimituksista kahteen toimistokiinteistöön Helsingissä. Kiinteistöosakeyhtiöiden (KOY Helsingin Hämeentie 33 ja KOY Helsingin Vilhonvuorenkatu 6) omistaja on varainhoitoyhtiö Aberdeen Asset Management Finland Oy. Toimitus kattaa lämmitys-, vesi ja viemäri-, ilmanvaihto ja ilmastointi-, sähköistys- ja automaatiojärjestelmien asennustyöt. Projektin toteutuksen lisäksi Caverion vastaa projektin johtamisesta. Sopimuksen arvo on yhteensä noin 5 miljoonaa euroa.

Toimistokiinteistöjen kokonaispinta-ala on 11 000 bruttoneliömetriä. Peruskorjauksen yhteydessä 1960 ja 1980 -luvuilla valmistuneiden rakennusten koko talotekniikka uusitaan täysin. Työt valmistuvat vuoden 2015 lopussa.

Aberdeen Asset Management Finland Oy  kuuluu Caverionin asiakassegmenttiin Kiinteistöjen omistajat ja kiinteistökehittäjät.

Lisätiedot:

Caverion Suomi, Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi 

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: