25.08.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Dorotheen-kortteliin Stuttgartissa, Saksassa

Caverion on solminut kiinteistöyhtiö EKZ Grundstücksverwaltung GmbH:n kanssa sopimuksen talotekniikkaratkaisujen toimittamisesta uuteen rakennuskompleksiin Stuttgartissa. Sopimuksen arvo on noin 14,2 miljoonaa euroa, ja se kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, turvallisuus-, jäähdytys- ja automaatiojärjestelmät. Caverion vastaa projektin toteutuksesta.

Uuteen rakennukseen tulee yhdeksän kerrosta ja sen kokonaispinta-ala on 38 000 m². Siihen tulee liiketiloja, toimistotilaa ja asuntoja. Talotekniikkaratkaisujen asennustyöt alkavat lokakuussa 2015. Niiden odotetaan valmistuvan vuoden 2016 loppuun mennessä.

”Dorotheen-kortteli on Milaneon ja Münchner Hofstadtin jälkeen kolmas monitoimirakennus, johon Caverion toimittaa kiinteistötekniikan. Se osoittaa, että olemme kokenut ja osaava kumppani laadukkaiden ja monimutkaisten projektien toteuttamisessa. Lisäksi asiakkaamme voivat hyödyntää osaamistamme, jonka olemme keränneet vaativista rakennushankkeista vuosien aikana”, toteaa Werner Kühn, Caverion Saksan divisioonajohtaja.

EKZ Gründstücksverwaltung GmbH kuuluu Caverionin Kiinteistöjen omistajat ja kiinteistökehittäjät -asiakassegmenttiin.

Behnisch Architektenin laatima havainnekuva on ladattavissa osoitteesta:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=b754688c6eca6258862bebd523dce511

Lisätietoja:

Caverion Saksa, Holger Winkelsträter, markkinointi ja viestintä, puh.: +49 (0)89 3742 88117, holger.winkelstraeter@caverion.de

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: