25.06.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa yli 14 miljoonan euron arvoiset talotekniikkaratkaisut Deutsche Telekomin Hampurin toimistorakennukseen Saksassa

Caverion on solminut noin 14,3 miljoonan euron arvoisen sopimuksen kiinteistönhallintayhtiö TAS Kommanditgesellschaftin (TAS KG) kanssa talotekniikkaratkaisujen toimittamisesta Deutsche Telekomin uuteen Hampurissa sijaitsevaan toimistorakennukseen Saksassa. Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys- ja sähköistysjärjestelmät. Caverion vastaa projektin toteutuksesta.

Uuden yhdeksänkerroksisen toimistorakennuksen pinta-ala on 34 000 m², ja siinä tulee työskentelemään 1 500 Deutsche Telekomin työntekijää. Talotekniikkaratkaisujen asennustyöt alkavat heinäkuussa 2015, ja niiden odotetaan valmistuvan vuodessa.

”Olemme tyytyväisiä, että TAS KG on valinnut Caverionin taloteknisten ratkaisujen toimittajaksi tähän laajaan hankkeeseen, sillä yhteistyömme on ollut hyvää muissa projekteissa vuosien varrella”, toteaa Werner Kühn, Caverion Saksan divisioonajohtaja.

TAS KG kuuluu Caverionin Kiinteistöjen omistajat ja kiinteistökehittäjät -asiakassegmenttiin.

TAS KG:n laatima havainnekuva on ladattavissa osoitteesta:

http://imagebank.caverion.com/check_a.php?hash=ac94af42c9a67e2adba903bbda1fac9c

Lisätietoja:

Caverion Saksa, viestintäjohtaja Holger Winkelsträter, puh. +49 175 7277 063, holger.winkelstraeter@caverion.de

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: