16.07.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa tunneliteknologiaa B1‑tielle rakennettavaan tunneliin Lambachissa Itävallassa

Caverion toimittaa tunneliteknologiaa B1‑tielle rakennettavaan tunneliin Lambachissa Itävallassa

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Ylä‑Itävallan osavaltion kanssa tunneliteknologian toimittamisesta tunneliin, joka rakennetaan B1‑tielle Lambachissa. Sopimuksen arvo on noin 4,7 miljoonaa euroa ja siihen kuuluu suunnittelu ja hankekehitys sekä projektin johtaminen ja projektin toteutus.

Valmistelut alkavat heinäkuussa 2015 ja varsinainen rakennustyö alkaa huhtikuussa 2016. Hankkeen on määrä valmistua joulukuussa 2016. Sopimukseen kuuluu sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, turvallisuus, automaatio sekä ilmanvaihto ja ilmastointi.

Noin 912 metriä pitkän tunnelin rakennus on osa Lambachin alueen ohitusväylän rakennushanketta. Tavoitteena on parantaa meluntorjuntaa merkittävästi sekä vähentää pakokaasupäästöjä. Liikennevirtaa hallinnoidaan Caverionin edistyksellisillä liikenneturvallisuusvälineillä ja -valoilla. Caverion takaa turvallisuuden muun muassa virransyöttöjärjestelmien (mukaan lukien hätävirransyöttö), ilmanlaadun valvonnan, palontorjunnan, videovalvonnan sekä hälytys- ja hätäpuhelinjärjestelmien avulla.

”Näitä tunneliteknologioita tarjoamalla Caverion parantaa tunnelin turvallisuutta ja tekee liikenteestä sujuvampaa kaksisuuntaisessa Lambechin tunnelissa,” kertoo Caverion Itävallan divisioonajohtaja Manfred Simmet.

Ylä‑Itävallan osavaltio kuuluu Caverionin Julkinen sektori -asiakassegmenttiin.

Lisätiedot:

Caverion Itävalta, Eva Winterer, viestintä, puh. +43 50606 4267, eva.winterer@caverion.at

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: