Tower Riem GE source WÖHR & BAUER GmbH.jpg
06.10.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut uuteen toimistorakennukseen entisellä München-Riemin lentoasemalla

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut uuteen toimistorakennukseen entisellä München-Riemin lentoasemalla

Caverion on allekirjoittanut suuren projektisopimuksen hankekehittäjä Wöhr+Bauerin kanssa talotekniikkaratkaisujen toimittamisesta uuteen toimistorakennukseen Müncheniin. Toimistot rakennetaan entisen München-Riemin lentoaseman alueelle. Rakennukseen yhdistetään myös vanha, 35 metriä korkea lennonjohtotorni. Caverion vastaa projektin toteutuksesta. Sopimus kattaa seuraavat tekniset tuotealueet: lämmitys, vesi ja viemäri, jäähdytys, ilmanvaihto ja ilmastointi sekä sprinklerijärjestelmät. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Rakenteilla olevaan toimistorakennukseen tulee viisi maanpäällistä kerrosta ja maanalainen pysäköintihalli. Kokonaiskerrosala on 23 000 m². Kiinteistöllä on jo Gold-tason LEED for Core & Shell -esisertifiointi.

”Caverion on ratkaisevassa asemassa rakennuksen sisäilman laadun takaamisessa. Osana ilmastointia toteutamme kattojäähdytyksen, mikä takaa toimistoihin miellyttävän sisäilman”, sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonan johtaja.

Caverion on jo aloittanut asennustyöt, ja rakennus on määrä luovuttaa päävuokralaiselle, lääketeknologiayritys Brainlab AG:lle vuoden 2016 lopussa. Wöhr+Bauer kuuluu Caverionin Kiinteistöjen omistajat ja kehittäjät -asiakassegmenttiin. 

Havainnekuva kohteesta (lähde: WÖHR & BAUER GmbH)

Lisätietoja:
Holger Winkelsträter, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.de

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: