08.09.2015 Sijoittajauutinen

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut Technopolis Ozasin toimistokampuksen uusiin rakennuksiin Liettuan Vilnaan

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Liettuan suurimman rakennusyhtiön Mitnijan kanssa talotekniikkaratkaisujen suunnittelusta ja asennuksesta Vilnassa sijaitsevan Technopolis Ozasin toimistokampuksen kahteen uudisrakennukseen. Sopimuksen arvo on noin 7 miljoonaa euroa. Caverion vastaa suunnittelusta ja hankekehityksestä, projektin johtamisesta ja projektin toteutuksesta. Rakennuttajana toimii Technopolis, kansainvälinen toimistokiinteistöjen omistaja, käyttäjä ja kehittäjä.

Sopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, jäähdytys-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, turvallisuus- sekä automaatiojärjestelmät. Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on 25 000 m2. Uudet rakennukset täydentävät Technopolis Ozasin kampusta, ja niiden on määrä valmistua syksyllä 2016.

”Caverion on alansa ammattilainen, joka tunnetaan laadustaan ja luotettavuudestaan. Olemme sitoutuneita työskentelemään kumppaneiden kanssa, jotka jakavat arvomme ja toimintakulttuurimme. Siksi valitsimme Caverionin kumppaniksemme tähän Technopolis-hankkeeseen. Meidän on oltava varmoja, että pystymme toimittamaan asiakkaalle parasta laatua sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Toivon, että yhteistyömme Caverionin kanssa sujuu hyvin ja johtaa pidempään kumppanuuteen”, sanoo Mitnija-rakennusyhtiön toimitusjohtaja Julius Gendvilis.

”Tavoitteemme on toteuttaa tämä projekti pääurakoitsijan kanssa seuraavien 14 kuukauden aikana. Projektitiimimme on valmis ehdottamaan ja toteuttamaan talotekniikkaratkaisuja, jotka auttavat LEED-kriteerien saavuttamisessa ja varmistavat rakennusten energiatehokkuuden ja hyvät työskentelyolosuhteet”, sanoo Niclas Sacklén, Caverionin Itä-Euroopan divisioonajohtaja.

Technopoliksen havainnekuva projektista

 

Lisätietoja:

Caverion Liettua, Kristina Brogienė, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, puh. +370 614 64164, kristina.brogiene@caverion.lt 

Tietoja Technopoliksesta
Technopolis tarjoaa parhaan osoitteen yritysten toimintaan ja menestykseen viidessä maassa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yritys kehittää, omistaa ja hallinnoi kahtakymmentä älykästä yrityskeskittymää ja tarjoaa moderneja muuntojoustavia tiloja sekä palveluita. Technopoliksen ydinarvona on jatkuvasti ylittää asiakkaiden odotukset tarjoamalla erinomaiset puitteet ja ratkaisut 1 700 yritykselle ja 47 000 työntekijälle Suomessa, Norjassa, Virossa, Venäjällä ja Liettuassa. Technopolis Oyj:n osake (TPS1V) on listattu NASDAQ OMX Helsingin pörssiin. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 161,7 milj. euroa ja käyttökate 87,2 milj. euroa.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: